vistadan xp ye geçme yardımı

emti55

New member
Reaction score
0
selam arkadaşlar ben bilğisayarı aldıgımda vista yüklüydü şimdi xp ye gecmek ıstıyorum çünk vista cok gıcık xp ye nasıl gecerım cd de yok elımde ve drıverları nasıl yükliyecem yardım edermsınız.

arkadaşım sana bilgisayarın yanında verilen cd lerden yükleyebilirisn

Vistada devam et..XP de bir şey yok.....
Zamanla alışırsın Vİstaya......
Vista abarttıkları gibi kötü değil çok iyi bir işletim sistemi.......

Vistada devam et..XP de bir şey yok.....
Zamanla alışırsın Vİstaya......
Vista abarttıkları gibi kötü değil çok iyi bir işletim sistemi.......

sana katılmıorum dostum herşeyde hata verio herşeyi çalştırıken sorun çıkartıo sürekli yanıt vermio konumuna geçio....hiç de ii bi işletim sistemi olduunu düşünmüorum...bende xp ye geçmek istiorum ancak driver cdsi verilmedi bana bu laptopu alırken...driverlerı da bulamıorum zaten...o yüzden zaruretten kullanıorum vistayı...bilgisayarcı yaparım dedi 50 tl istedi...hayatta vermem o parayı...2 dosya yüklücek orda...

sana katılmıorum dostum herşeyde hata verio herşeyi çalştırıken sorun çıkartıo sürekli yanıt vermio konumuna geçio....hiç de ii bi işletim sistemi olduunu düşünmüorum...bende xp ye geçmek istiorum ancak driver cdsi verilmedi bana bu laptopu alırken...driverlerı da bulamıorum zaten...o yüzden zaruretten kullanıorum vistayı...bilgisayarcı yaparım dedi 50 tl istedi...hayatta vermem o parayı...2 dosya yüklücek orda...
Dostum vista ya bir kaç ayar yaparsan vista çık süper olur.....
Ör-Kullanıcı denetimini kapat...
Biraz araştırma yaparsan vista hem hızlı hem harikadır..........:biggrin:biggrin:biggrin.

Dostum vista ya bir kaç ayar yaparsan vista çık süper olur.....
Ör-Kullanıcı denetimini kapat...
Biraz araştırma yaparsan vista hem hızlı hem harikadır..........:biggrin:biggrin:biggrin.

e o zaman yardımcı oluver da bizde harika kullanalım vistayı dostum mesela bunula ilgili bi konu açarak başlayabilirsin :) bence tam süper olur :)

vista sp1 ultimate den daha iyisi yok herşeyi ile çok iyi hele 64 bit ise daha iyi xp den sonra çoktığına göre tabiki daha iyi yoksa microsoft milyar dolar niye boşa saysın.Vista yı sevmeyenler tamamen psikolojik bende aynu duruma düştüm.şimdi saçma geliyo.vista starter çok kötü aynı zaman da xp starter de öyle ve windows 7 starter genelde öle olur....

Geri