vistadan xp ye dönüş çilesi

VHF 16

New member
Reaction score
0
arkadaşlar forumdan 2 tane farklı modifiyeli xp sp3 indirdim biri perfect xp, diğeri winpc lite xp sp3... cd ye yazdırıyorum dediği gibi en düşük hızda
restart yapıp boot ekranını alamıyorum yalnız...
en son bende nlite indirdim..eski xp sp2 pro ya sadece sata driverlerini attım içine....fakat sonuç gene aynı boot olmuyo...
eski cd yi deniyorum boot oluyo fakat sata driveri yok..bi işe yaramıyo...
napıcam ben?
usb den falan da denedim...önce fat e çevirdim formatını sonra tüm win zıvanalarını içine attım ama oda olmadı... ne denediysem olmadı...şimdide vista downgrade xp dene bi windowsu indiriom bakim nolcak
vistaya bi gün daha tahammül edemicem?yardım edin lütfen

dostum indirdiğin modifiyeli xp leri cd ye nasıl yazdırıyorsun kısaca anlatabilirmisin? indirdiğin rarlı partları bir klasörde topla sonra birinci partı aç, içindekini çıkar karşına tekrar rarlı bir dosya çıkar işte o dosyayı açma çünkü o iso dosyası.O nun üzerine sağ tıkla birlikte aç seçeneğinden nero burningrom u seçve max 16x de yazdır boot olacaktır.Eğer bunları yaptıysan olmalı çünkü diğer cd nin boot olduğunu yazmışsın yani pc cd den başlıyor demektir.

aynen öyle yapıyorum zaten...
o xp leri ekleyen arkadaşlarda yavaşta yazdır demiş yavaşta yazdırdım...
perfect xp boot oluyor fakat "yığın depolama birimi bulunamıyor,driverini a ya yerleştir diyor" zaten asıl problem bu satayı görmedi
e diceksinki boot olduktan sonra f6 ya bas dicen...f6 ya basıyorum fakat hiç bişi değişmiyo..
gene yığın depolama bulunamadı diyo...
winlite xp de ise hiç boot olmuyo...
ben kendi xp cd m den nlite ile sadece sata driverini gömdüm....fakat bunu da boot etmedi

git internet cafeden xp cd si al yükle.vistayı ister sil ister kalsın hiç fark etmez.ben bir bakayım direk yüklenen xp olacaktı bulursam siteye koyarım indirirsin kurarsın hiç cd ye çekmeye luzum yok her şey içinde full 765 mb falandı.

git internet cafeden xp cd si al yükle.vistayı ister sil ister kalsın hiç fark etmez.ben bir bakayım direk yüklenen xp olacaktı bulursam siteye koyarım indirirsin kurarsın hiç cd ye çekmeye luzum yok her şey içinde full 765 mb falandı.

hdd ide bağlantılı ise zaten mesele yok...direk tak cd yi yükle...
ama hdd sata bağlantılı...xp cd sini boot ediyosun fakat hdd yi görmüyo...hdd olmayıncada yükleyemiyosun doğal olarak

Geri