Vistada Youtubeye girmek

mesutwolf

New member
Reaction score
0
Arkadaslar Vista 64 bit kullanıyorum onceden xp kullanıyorken youtbe jacker programıyla fevkalade girebiliyordum youtubeye fakat simdi jacker 1 ve 2 yi yukleyip denememe ragmen olmadi not defterine hosting yazınca kaydedemiyorumda ne yaptımsa olmadı bunun yolu nedir proxy siteleri virus kaynıyor direk baglanbilir miyim yardım istiyorum.

Hocam degismiyor vistada kaydet diyorsun kaydetmene izin vermiyor yani not defterine hosting ayalarini girip okeyleyemiyorsun xp gibi yada ben beceremedimse yordamini bilmek istiyorum.

Hocam degismiyor vistada kaydet diyorsun kaydetmene izin vermiyor yani not defterine hosting ayalarini girip okeyleyemiyorsun xp gibi yada ben beceremedimse yordamini bilmek istiyorum.

dns ayarlarını değiş bide öle dene istersen
208.67.222.222
208.67.220.220

Degistirdim hocam gene olmadi dosyanin yolunun dogru oldugundan emin olun filan diyor izin vermiyor

Degistirdim hocam gene olmadi dosyanin yolunun dogru oldugundan emin olun filan diyor izin vermiyor

yerel ağ bağlantılarına gir onar de,tekrar girmeyi dene

ve ya
başlat çalıştır C:\Windows\system32\drivers\etc\hosts yaz enterla altta verdiğimi yaz not defterine kaydet
208.117.236.70 youtube.com
208.117.236.70 www.youtube.com

Denedim hocam not defterine en alt satıra yazıyorum fakat kayıt etmeme izin vermiyor degistiremiyorum.

Arkadaşım ben de vista kullanıyorum ve "cixmekan" arkadaşın ilk şeçenekte verdiği yolla (windows-system32-drivers-etc) girebiliyorum ve sadece youtube de değil. Verdiği linkteki klasörün içinden host dosyasını yukarıdaki yolla etc içine yapıştır, değişsin mi sorusuna tamam de kapat. Vista direkt host dosyasını içine yazımını kabul etmiyor ama arkadaşın verdiği dosyayı kopyala yapıştır yapabilirsin. Ben kullanıyorum. Saygılar.

bende newhost dosyası vardı ve yeni inenide aynı yere kaydettim 2 adet host dosyam oldu ama
youtube direk girebiliyorum artık

eyvallah kardeş
sağolasın

bende vista 64 bit kullanıyorum bende değiştiremiyorum host dosyasını kaydetmiyor...

:(

Host dosyasını bende değiştiremiyorum. Asıl sorun bu. Bu sorunun çözümünü bulmak lazım önce. Bilen varsa bi zahmet yardım etsin lütfen.

Arkadaşım ben de vista kullanıyorum ve "cixmekan" arkadaşın ilk şeçenekte verdiği yolla (windows-system32-drivers-etc) girebiliyorum ve sadece youtube de değil. Verdiği linkteki klasörün içinden host dosyasını yukarıdaki yolla etc içine yapıştır, değişsin mi sorusuna tamam de kapat. Vista direkt host dosyasını içine yazımını kabul etmiyor ama arkadaşın verdiği dosyayı kopyala yapıştır yapabilirsin. Ben kullanıyorum. Saygılar.

dedigin gibi yaptım youtube dırek gırıyorum ama vıdeolar acılmıyo neden acaba

arkadaşlar vista windows içinde dosya değiştirmeye izin vermiyor onun için hosts dosyasını kesip masa üstüne yapıştırın ve orada değiştirin sonra tekrar yerine yapıştırın:hhgül:hhgül

Geri