Vistada modem sorunu

gokhansenm

New member
Reaction score
0
arkadaşlar windows vistayı kurdum fakat bitürlü modemi tanıtamadım modemim asus modeli AAM6000UG USB.Sonra bide modemi değiştirdim ORIGO marka ethernet girişli,anakartın üzerindeki ethernet algılamadı gittim ethernet kartı aldım ama yinede tanıtamadım windows vistaya,çıldırıcam yardım ederseniz sevinirim vista nerdeyse bütün driverları görüyo bitek bunu görmüo.:angry

vallah vista'da zaten cok tanimamazlik var bende'de hepsini tanidi ama cok arkadaslarda bazi seyler taninmiyor programlar calismiyor vista ya göre güncellenmeleri lazim senin kartlarida vista icin bulamadim benim ethernet karti yazayim istiyorsan onu al bende hemen calisti. Tavsiye bu markalar Robotics ve DLink bunlar tanidik oldugu icin olmasi lazim diye düsünüyorum...

cvp yazdıın için saol buarada benım ethernet kartım surecom sen modemının bıde ethernet kartının modelının solersen cok sevınırım.Şöyle bişeyde var win98 den xp ye geçerken hiç böle sorunlar yaşamamıştık.

Aynı sorundan bende yakınıyorum arkadaslar kullandığım modem zoom 5x Bilgilerinize sunarım

Beyler bıde windows vistayla uyumlu olan modem vede ethernet kartlarını bilen birisi var mı varsa liste olarak verebilirmi?

arkadaşlar en sonunda sorunsuz bi vistam oldu size tavsiyem modemi tanımazsa bios ayarlarıdır eger ethernet kartınız pcı ise:durdurun :biggrin

ben ancak bütün bir hafta üstünde çalışarak bütün sürücülerimi yükleyebildim
gerçektende bilgisayardan anlamayan biri vistayı kullanamaz

Geri