vistada mikrofon sorunu yardım lütfen

özgür

New member
Reaction score
0
arkadaşlar vista ultimate kullanıyorum

xp kullanırken kullandığım mikrofon vistaya geçince çalışmadı herşey kurulu gözüküyor ama çalışmıyor benim gibi sorun yaşayanlar yada bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum şimdiden saolun ...................:goz::goz::vur:vur

ekran resmi bu sorun nerde bulamadım ????
15935t.jpg

bende ultimate kullanıyorum böyle sorunla hiç karşılaşmadım ama sen bir denetim masasında ses 'e bir bak ordan yaparsın ayarı bozulmuşsa

usta bir ters tıkla mikrofon yazan yere ordan özellikler oradanda düzeyler orda ses seviyesine bir bak + mikrofona ters tıkla bağlantısı kesilmiş aygıtları göster şıkkının yanında tmm işareti var mı bir ona bak

arkadaşım denetim masasında nerden yapabilirim ben ses bölümünde hepsine baktım ama olmadı

15935t.jpg

bu ekrandan özellikler diyorum
2m3pp3d.jpg

burada kullanılabilir jak bilgisi yok diyor acaba ondan olabilirmi ne yapılabilir ??

herşey olumlu ama çalışmıyor ayrıca mikrofon çalışıyor xp de denedim
resimlere bakarak senin cihazla karşılaştırabilirmisin yardım için saol

buda soundmax ayarları yardım edin lütfen

arkadaşlar bi yardım lütfen vistayı bu yüzden silicem xp ye dönüş yapıcam :vur

bendede var malaesef bildiğim ses driverinin en güncelini bulman gerekir ama denedim olmuyor

proplem gözükmüyorr

Realtekmi ne varsa sses sürücüsü onun ikonu vardır asagı sagda ona tıkla gelen panelde pc ye taktgımn kablolara göre ordaki

analog-arka plan-ön plan secenekleri varya onlara tekrar tıkla ve apörler microfon kulaklık seceneklerini yenile sorun çözülecek tr bazan fişleri söküp takınca veya yen yüklemelerde bunu yapar...bunu dene anladınmı...

arkadaşım soundmax var ayarlarda senin dediğin gibi bişi bulamadım

hat girişi diyor bak orda resimde o soket fişleri sök tak bikaç kez basit bişeydir aslında sök tak olmadı bikaç kez restart yap

ben vistayı yüklediğim günden beri çalışmıyor kaçıncıya ses kartını tekrar yükledim kaç defa açtım kapadım bi yerde bir sorun var ama bulamadım bana görede kullanılabilir jak bilgisi yok yazıyor onunla ilgili bir sorun sanıyorum ama çözemedim yinede teşekkür ederim

bak son mikrofon özelliklerindeki resimde 2 kanalı filan yazıyo onun sonun cd kalitesi yazıyo benimde öyle yazıyodu dvd kalitesi yaptım çalıştııııııııııı:D:D:D:D:

arkadaşlar ben vistadan vaz geçtim şu an xp kullanıyorum ilerleyen günlerde hatalar minumum olunca geçerim vistaya

konuyu kapatabilirsiniz artık sorunum yok herkeze teşekkürler

bunu çözümü biostan advanced girip hd audio yu ac97 çevirmek hereks böyle çözmüş fakat benim pcde iosta b uyok hp benim pc hazır pcde biosa onu koymamışlar sizde vrasa biostan değiştirin düzelir...

Geri