Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Wolvox Kullanmaya Başladım Ama Yakalanmamak Için Vistada Iki Tane Oturum Açıp Birinde O Işle Ilgili Diğerinde Ise Internet Işlerimi Halletmem Açısından Diğer Oturumun Internetini Kapatabilirmiyim. Teşekkürler
öncelikle vermiş olduğun bilgiler için teşekkür ederim. o şekilde yaptığım zaman kontrol paneli çalışmıoyor. ve komple yeni açmış olduğum oturumun internetini kesemiyorum. bunun için başka ne yapabilirim. yada bu şekilde yakalanma riskim varmı?
diğer oturumun internetle tamamen bağlantısını kesmek istiyorum. yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
Detaylı bakamadım aslında ancak,
aynı bölümde diğer oturum kullanıcısının kullanabileceği proğramları belirleme seçeneği var
Belki oradan bağlantı kurulmasını sağlayan proğramları kullanma izni vermeyerek internet bağlantısı yapılmasını engelleyebilirsin
yerel güvenlik ilkesi bölümünden o tür bir ayarlama yapılıp yapılamayacağını kontrol ediyorum.Belki buradan bir şeyler yapılabilir.
Bunun haricinde şimdilik sadece ebeveyn denetimlerinde Web kısıtlama düzeyini Yüksek yapıp izin verilen web siteleri bölümüne birkaç adres girip altındaki yalnızca izin ver listesindeki Web sitelerine izin ver Seçeneği ile büyük oranda kısıtlama sağlanabiliyor.
tanyukuk ilgi ve alakandan dolayı çok teşekkür ederim. sende olmasan bu koskoca forumda kimse sesimizi duymayacak. ama bu şekilde izin verilen programların haricinde bile kısıtlama ypatım ama yinede internet çalışıyor. amacım ikinci açtığım oturumda internet kullanımını tamamen engellemek. çok teşekkür ederim.
Yani işin açığı düzenleme yapılabilecek bölümü buldum ama şu güvenlik ilkeleri mevzusu biraz karışık.
O yüzden şimdilik tek bir yol kalıyor; Yönetici hesabından ağ bağlantılarını devredışı bırakırsanız diğer kullanıcı oturumlarında bu bağlantıları etkinleştirme yetkisi olmadığından
bağlantılar devredışı kalacak ve internet bağlantısı kesilmiş olacaktır.
Bunun tek dezavantajı var o da ; Yönetici oturumunu her açışta ağ bağlantılarını tekrar etkinleştirmek gerekecek.
Gerçi birkaç tıklamayla halledilebilecek bir şey.
Bu sayede sisteme zarar verebilecek yada kullanıcı hak ve yetkilerini etkileyecek bir yanlışlık yapma olasılığı ortadan kalkmış olur.:victory
ama bir yolu olmalı değilmi bi program yada birşey mutlaka olmalı diye düşünüyorum. birde belkide hiç gerek yok akınsoft yönetici paneli kurdum programın çalışması için bunun beni yakalatma ihtimali varmı asıl amacım bu zaten biiyorsunuz.