vistada Internet Explorer sorunu yardım lütfen

özgür

New member
Reaction score
0
öncelikle cevaplar ve yardımlar için teşekkürler
benim sorunum şu masa üstünde Internet Explorer simgesi yok başlattan klasik görünümü seçersem geliyor normale yani başlat menüsünü tekrar seçtiğimde masa üstünden Internet Explorer yine kayboluyor ne yapabilirim ??? ben c programfiles internet explorerden masa üstüne kısayol attım öyle kullanıyorum çözüm yolu bilen varmı acaba

bu arada vista ultimate kullanıyorum

arkadaşlar ben sorunumu çözdüm aynı sorunu yaşayan varsa yardımcı olurum :biggrin:biggrin:clap:clap

öncelikle cevaplar ve yardımlar için teşekkürler
benim sorunum şu masa üstünde Internet Explorer simgesi yok başlattan klasik görünümü seçersem geliyor normale yani başlat menüsünü tekrar seçtiğimde masa üstünden Internet Explorer yine kayboluyor ne yapabilirim ??? ben c programfiles internet explorerden masa üstüne kısayol attım öyle kullanıyorum çözüm yolu bilen varmı acaba

bu arada vista ultimate kullanıyorum

arkadaşlar ben sorunumu çözdüm aynı sorunu yaşayan varsa yardımcı olurum :biggrin:biggrin:clap:clap
öncelikle sorununu kendin halettigin icin kendinle ne kadar gurur duysan yerindedir .lakin takdir edersinki nasil sorusuna " bilgi paylasdikca cogalir " yaklasimiyla aydinlatip disaridan bu sorunu misafir gözüyle izleyen insanlar icin de MESELA BEN :) DAHA FAYDALI OLABILIR kanisindayim .. BU BENIM SAHSI görüsüm, bilmem yaniliyormuyum, ?AYRICA TESekkür ederim yardimci OLMA ADINA GÖSTERDIGIN CENTILMENLIGIN ICIN

Geri