vistada harddisk kendiliğinden doluyo aciilll

mehmetünlü

New member
Reaction score
0
evet arkadaşlar vista kullanıcısıyım ve anlayamadığım bir şekilde hiçbir şey yüklemediğim halde c klasörü kendi kendiliğinden douyor.bunun sebebi ne olabilir ve bunu nasıl önleyebiliriz ve de mümkünse kaybolan gb larımı geri getirebilir miyiz?

arkadaşım bende yen, vista kullanmaya başladım benim de öyle oluyordu ama bir arkadaşımızın bu sitede vista hakkında genel bilgi verdiği bir konuda temizlik programı vardı onu kullanıyorum o işi hallediyor vaya windowsun kendi temizlik programı var onu da kullanabilirsin o da şöyle denetim masası \performans bilgileri orada sol tarafta disk temizlemeyi aç diyorsun biraz hallediyor ben yaptım bayağı yer açıldı yaklaşık olarak 1.8 gb kadar

arkadaşım bende yen, vista kullanmaya başladım benim de öyle oluyordu ama bir arkadaşımızın bu sitede vista hakkında genel bilgi verdiği bir konuda temizlik programı vardı onu kullanıyorum o işi hallediyor vaya windowsun kendi temizlik programı var onu da kullanabilirsin o da şöyle denetim masası \performans bilgileri orada sol tarafta disk temizlemeyi aç diyorsun biraz hallediyor ben yaptım bayağı yer açıldı yaklaşık olarak 1.8 gb kadar

dediğini yaptım ama pek işe yaramadı başka önerebileceğin bişi var mı?

o zaman maalesef üzgünüm daha tecrübeli arkadaşlar var onlardan yardım iste veya forumun içinde vista hakkında sorular diye bir konu açılmıştı oraya bakıp mesaj bırakabilirsin

dostum disk temizlemeyi aç sana gereksiz dosyaları bulacaktır . üst sağda diğer seçeneleri tıkla. sistem geri yükleme ve gölge kopyalar kısmı altta , temizle de.bu kadar böylece geçmiş geri yükleme dosyalarını siler ve baya bi disk alanı açılır. Umarım işe yarar illakide yarar yani

dostum disk temizlemeyi aç sana gereksiz dosyaları bulacaktır . üst sağda diğer seçeneleri tıkla. sistem geri yükleme ve gölge kopyalar kısmı altta , temizle de.bu kadar böylece geçmiş geri yükleme dosyalarını siler ve baya bi disk alanı açılır. Umarım işe yarar illakide yarar yani

kardeş dediğini yaptım ama üst sağda diğer seçenkler gibisinden bişey çıkmadı.biraz daha açıklarsan sevinirim.

kardeş sistem geri yüklemeyi kapatmalısın aynı sorun benim pc de oldu her geçen gün c sürücüsü doluyodu ama sistem geri yüklemeyi kapatırsan sorun ortadan kalkar

Geri