vistada denetim masasi sorunu

electron

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar vista ultimate 32bit tr yi bilg a kurdum; daha sonra paradox aktifleştirmesini de yaptim. Tum kontrollerden gecti. Kurulumdan ve aktifleştirmeden hemen sonra denetim masasina giriste bir problem yoktu ne zamanki tum guncellestirmeleri tamamladim, o andan sonra bir daha denetim masasina girmem imkansizlasti. Denetim masasi simgesine ya da baslattaki denetim masasi secenegine tiklayinca "windows gezgini çalışmayı durdurdu" diyen bir pencere açiliyor bu pencereden sonra da "windows gezgini yeniden baslatiliyor" diyen baska bir pencere aciliyor ve her sey kapanip masaustune donuluyor. Sonucta vistada denetim masasina hicbir sekilde giremiyorum bu konu hakkinda cozumu olan var mi acaba? Guncellemelerden sonra bu sorunun olmasi verilen aktivasyonlar tamamen etkili değil mi diye dusundurmeye baslatti beni; simdiden ilgilenenlere cok tesekkurler...

ya sistemgeri yükleme yapca veya vistayı tekrar kurucan. napalım kesin bi yanlış yaptın. vistada 3 aydır kullanıyorum daha explorer hatası almadım. :) bişeyi kurarken vistayla uyumlu olduğuna ve sistem ayarlarını değişitirmemsine dikkat et. helede bu vistaysa dahada dikkat et. :sigara:

aynı sorun bendede var.Bir ara AcrobatReader i yükledim :D bundan olabilirmi uyum sorunu var asnırım

yükledigin bir program çakışıyor olabilirmi

selam ben de aynı sorunu yaşıyorum ayrıca sizde de var mı bilmiyorum ben ağ paylaşım merkezine de ulaşamıyorum aynı şekilde açılmıyor. denetim masası olmayınca da hiç bir sorun çözülmüyor. bir çözüm bulan lütfen paylaşsın.

arkadaşlar tek cevap

bakın arkadaşlar güncellemeleri yaptınızı sanıyorsunuz oysa onunla beraber içeri mic. hazırladığı korsana dur olayını içine aldınız bu yüzden ulaşamıyorsunuz yani geçmiş olsun :) sistem geri yükleyin update olayınıda dr.vista.com dan yapın

arkadaşlar vindowns güncelleştirmeyle alakalı bişey değil bence çünkü bende de aynı hatayı verdi sonra tamamen masa üstüne giremez oldum ve yeniden kurdum ve vistayı aktivasyon yapmadan bütün güncelleştirmeleri yükledim ve programları yükledim limewire'de o hatayı verdi ve limewire geri kaldırdım ve geri düzeldi sonra vistayı paradox ile activasyon yaptım ama sonra bir kaç program kurdum şimdi himdi hiç girmez oldu sorun ne acaba hiç bilen biri yokmu bunu aramadığım yer kalmadı yok yok

denetim masasıı problemi ekran kartıı sürücüsünden kaynaklanabilir... sürücülerinizi kontrol edin tekrrar yükleyin yada güncelleyinnn...

arkadaşım tekrar yükleme yapmalısın ve güncellemelere dikkat et.

arkadaşlar proplem vista güncelleştirmeleri güncelleştirmeleri kapatın ve güncelleştirmek istediğinizde
KB936330 veya KB936310 yazanlardan uzak durun bunlar denetim masasına girmez ediyor herkese kolaya gelsin

Geri