vistada creative soundblaster live 5.1 çalışmıyor

murat07mur

New member
Reaction score
0
arkadaşlar vistada ne yaparsam yapayım creative soundblaster live 5.1 ses kartını çalıştıramadım lütfen yardım

walla creative in driver sitesinde atık senin karta destek ve driver saglamadıklarını yazıyor (utanmadan bi de tovbe) vista driveri yok anlayacagın bosuna arama. Sana yardım anlamında vistadan vaazgec demek dusuyor.eger aero için geciyorsan bosver bi linux surumu kur fazla kaynak tuketmez ornek olarak pardus debian redhat gibi www.pardus.org.tr www.pardus-linux.org

ilgin için çok teşekkür ederim.media center için kullanıyorum ama olmazsa xp mce ile yola devam

arkadaşım bende büyük sorunlar yaşadım bende sound blaster audigy value var bence sen özelliklerden normal xp sürücülerini uyumluluk modunda kur o zaman işe yarıyor ben mesela xp sürücüleriyle eax efektlerini v.s hepsini açabiliyorum

Sound Blaster Live 5.1 For Vista İçin Çözüm

Evet Arkadaşım Windows Vista Sound Blaster 5.1 Live Ses Kartını Desteklemiyor. Ayrıca Creative Şirketide Bu Ses Kartına Herhangi Bir Update Yapmayacağını Yazmış.

Aşağıda Linkini Verdiğim Programı İndirip Kurarak Sorunu Çözebilirsin. Programı Kurduktan Sonrada Ayarlarından Sesi İstediğin Gibi Ayarlayabilirsin (5+1 / 2+1 / 4+1 / 7+1 v.s)

Geri