vistada bs playeri çalıştıramıyorum

zafermtl

New member
Reaction score
0
arkadaşlar vistada bs playeri çalıştıramıyorum.şifre istiyor şifre yazınca bs player hata veriyor nedendir acaba

uyumluluq modu var arkadaşım herşey vistada çalışmıyorki ztn arkadaşlar vista kadar süperini görmedim windowsun şu ana kadar çıkartmış olduğu bütün yazlımları içinde barındırıyor özelliklerden tıkladığınız program veya oyunun uyumluluq modunu Windows Sp2 ye getirin ve ööle kullanın kesin denedi ben oyunlarımın tamamını ööle oynuyorum mesela :D vistayı kötüleyen arkadaşlar var kınıyorum ekran karınız ati radeon ekran kartı ise yüklemenizi tavsiye ediyorum ;) vistaya son söz söölendi artıq burda umarım bigün herkes vistaya geçer diorum.

divx filmlerin hiçbiri oynamıyor peki bunun için ne yapıcaz?

eeee kardesim dediğinizi yapıyoruz bu sefer sifre istemiyor ama ses var görüntü yok codek yükledigim halde ama media playerde herşey var ama oda divx alt yazısını desteklemiyor buna ne diceksin bakim

vistanın daha gelişmesi ve vista driverlarının çoğalması gerekmektedir .evet vista grafik olarak güzel olabilir ama şu an vista kullanmak hiç de akıl işi değil ama zevkler ve renkler tartışılmaz.vistanın zamana ihtiyacı var daha ama illa kurmak istiyorum diyosanız.Linux(pardus)kurun vistadan bin kat daha iyi grafik olarak üstelik hiç bir drivera gerek yok.çpk gelişmiş olan pardüsü denemenizi isterim:D

Walla bugüne kadar sadece bs çalışmadı diğer herşey çalışıyo... Vistadan vazgeçmem bilmiyorum nası olcakh..

kardeş Divx codec yüklemen gereq K-lite codec yükleme. Ben daha önce programlarda DivX codec attım ordan indirebilirsin. ;) Ayrıca Bs player nie kullanma ihtiyacı hissediyosunuz. Sırf BS çalışmıyor diye vistadan XP ye geri dönenin aklına ben so.im :p bence vista herşeyiyle müthiş bilgisayarında 1 GB ram 256 Ati ekran kartın varsa yükle derim

ARKADAŞLAR K LİTE CODEC PACK VE GOM PLAYER YETER İKİSİDE FREE VİSTAYA GEÇTİĞİMDEN BERİ BU İKİSİNİ KULLANIYORUM
http://www.filehippo.com/ BURDA HEPSİ VAR

Vista da Bsplayer çalışıyor.Sadece küçük bir ayar gerekiyor.Problemin çözümü çok basit. Bs player da sağ tıklayıp seçenekler ve ardından özellikler deyin.Görüntü sekmesinden görüntü hareketlendirmesine basın. Altta açılan harektlendirme kipi kısmındaki ayarı Dahili Hareketlendirici DirectDraw yüzeyi seçeneğini işaretleyin.İşte bu kadar. Görüntü probleminiz ortadan kalkmıştır.

Kısaca anlatmak gerekirse: seçenekler/özellikler/görüntü/görüntü hareketlendirmesi/hareketlendirme kipi/Dahili Hareketlendirici DirectDraw yüzeyi ni seç.

arkadaşlar bs le uğraşmayın.. gom player daha kullanışlı ve hızlı, vista dada sorun yapmıyor

Geri