Vista'cılar 12 Temmuz'da dikkat!

vitriol

New member
Reaction score
0
Vista'cılar 12 Temmuz'da dikkat!

:eek:ha
AMD Türkiye'nin basın yemeğinde Microsoft Türkiye'den bir yetkili ile yaptığımız sohbette Vista kullanıcıları için bir bilgi aldım.

Aslında bilgi lisanslı kullanıcılar için pek önemli değil. Ama korsan kopya kullananlar için çok kritik diyebilirim. Sitemizde de yazdığımız, CHIP dergisinde de verilen haberi hatırlarsınız. Vista daha çıktığı günlerde BIOS üzerinde yapılan bir oyunla kırılmıştı. Ardından birkaç yöntem daha ortaya çıktı Vista'nın lisans korumalarını atlatmayı başaran.

:melek Resmi olarak henüz duyurulmuş olmasa da 12 Temmuz'da Vista'lara yüklenecek bir yama ile bu aktivasyon hileleri devre dışı bırakılacakmış.:vur Haberiniz olsun...:saskin

kaynak güçlü aydoğan dan alıntıdır.

:saskin deme ya neyse 12 temmuzdan güncelleştirmeleri kapatıcaz desene :D o zmn bişe yapamzlar. + 12 temmuzdaki vista yamasınıda kırarlar cnm sen heççççççmerak etme evelallah :victory ::::::::: yamada böylece bill gatese kapax olur. Daha Xp yi halledemediler orjinal yapıp kulanan kullanana. :p önce Xp yi düşünsünler :D vistadan ders alamadılar galiba. hakerlar artık öyle bir seviyeye ulaşmışlarki şaşırıp kalıyorum :saskin adamlar ellerindn gelse vistadan daha güzel bi işletim sistemi yapcaklar. Hckerların soyu kuruadıkça bill gatesinde zarar etmeside kaçınılmaz. :D

piyasada microsoft olduktan sonra korsan windowslar yokolmaz, parayı bu şekilde kırdı bill amca, korsan onun için bi reklam aslında...

Bence bill zara ediyor. tabi ne kadar zarar etsde zamanında en büyük karı gene kendisi yaptı. parası bitmez ama şu sıralar vistada baya bi zarar etti. koskoca çinde sdece 138 kişi orjianl vista almış. Bill gates çine çok büyük bi reklam yapabilmek için servetini harcamış :D

çinliler evinde dvd üretiyor dopstum vistaya para verirmi adamlar :)

bily bugun yakalr yarin biz kirariz ben ruslar yayar piyasıya yeni bi crack o sorun deil

Geri