vista yardım lütfen

numetsyam

New member
Reaction score
0
arkadaşlar pc ye vistayı yükledim herşey normal çalışıyor ama tek sorunu hoparlörden ses gelmiyor lütfen çok acil yardım bekliyorum şimdiden teşekkürler

bilgisayarıma sağ tıkla özelliklere gir. soltarafta aygıt yöneticisi var orda bak bakalım soru işaretli bi aygıt varmı audio gibi bi isim altında. Eğerki varsa sürücülerini kuramamışsındır. Ancak şöyle bir durum var microsoft kendi web sitesinde güncellemelerde bi çok anakart üzerinde dahili oalrak gelen ses kartlarının sürücülerini yayınladı. Bu dediğime önce bi bak ardından tekrar konuşalım

umutufuk' Alıntı:
bilgisayarıma sağ tıkla özelliklere gir. soltarafta aygıt yöneticisi var orda bak bakalım soru işaretli bi aygıt varmı audio gibi bi isim altında. Eğerki varsa sürücülerini kuramamışsındır. Ancak şöyle bir durum var microsoft kendi web sitesinde güncellemelerde bi çok anakart üzerinde dahili oalrak gelen ses kartlarının sürücülerini yayınladı. Bu dediğime önce bi bak ardından tekrar konuşalım

onları zaten denemiştim ama onda bi sorun yok

arkadaşım anakart cdsini tak oradan audio driverının bul yükle olsun bitsin anakartın eski ise onun vista yamasını anakart sitesinden indir onu kur sorunun hallolur bu kadar kolay bu sorun bendede var bende viste kullanıcısym bunalrı yaparsan olur

Geri