Vista yüklü notebook a Xp kurulumunda hata

nefbote

New member
Reaction score
0
Vista yüklü ASUS F3S seri bir labtopum var. buna XP SP3 Yüklemek istiyorum. fakat Sabit disk bulunamadı hatası veriyor. Ne yapmam gerekiyor.?

bios a gir sata disk diye bişey var onun karşısını değiştir ve kur. bende yaptım pc manyak oldu uçuyo

ya yok vista iyi llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

vısta görunus olark super ama ısletım sıstemı ıgrenc xp önerıım...

arkadasim wista nin ustune xp yukleyemezsin,yuklemek için once xp yuleyip sonra wista yuklemen gerek

google dan sata driver hatası diye arattır ...gen.tr diye bir adres var oradan bulup nlite ile yeni bir xp cdsi oluşturman lazım

ya kardeş ne cd si, ilk cevap veren arkadaş demiş işte. sabit diski bios'tan kapat. xp cd sini tak kurulumu yap. kim diyo vistanın üstüne kurulmaz diye. bilmeden konuşmayın bari. bi sürü insan okuyo burayı. bir makinaya aynı anda hem xp hem vista da kuruluyo.hatta linux ta kurarsın. istediğinden açarsın. neyse konu dağılmasın, sabit diski kapat kardeş. enable'yi disable yapacaksın.

tayfun arkadaşım doğru demiş bende vista yüklü almıştım sonra xp yükledim. bir pc vista çalıştırıyosa xpyi haydi haydi çalıştırırr

yüklemesine yüklersin ama yanında gelen driver cd si tamamen vista ya uyumludur. illa ki birinde problem çıkıyo

Geri