ne101
Banned
- Reaction score
- 0
Vista alırken en önemli hususlar nelerdir?
Birincisi, Vista alıyorum derken kandırılmak;
Eğer bir Vista sürümü alacaksanız,bunun Vista Home Basic olmamasına dikkat edin,çünkü bu sürümün verimsiz ve Vistayı küçük düşürdüğü, PCNet gibi dergilerde bile yazıyor.
İkincisi, donanım dolandırması;
Vista için gerekli en düşük ram kapasitesi 512 MB'dir ve 512 mb'de vistanın anında bir eziğe dönüşeceği kaçınılmaz bir gerçektir.Home Premium veya Bussiness alırken 1Gb ram, Ultimate alırken 2 Gb ram önerilen seviyelerdir.Bunun yanında ekran yonga setlerine de dikkat etmek gerekir ve Aero'ya uyumsuz bir yonga seti alırsanız Vista'yı tam tadında kullanamazsınız.Ayrıca 80 Gb Harddisk de artık önerilmemektedir, çünkü günümüzde boyutu 10 Gb'ı aşan oyunlar,programların yüksek yerler kaplaması gibi sorunlar var.En azından 160 Gb'lık bir harddisk alırsanız daha iyi olur.
Üçüncüsü, güvenilir yerlerden alın;
Bilmediğiniz yerlerden Vista almayın,çünkü trojan vb solucanlar çıkabilir.
Dördüncüsü, korsan Vista indirirken indirdiğiniz yere dikkat edin(Hackhell'DEn indirin!!!)
Beşincisi, kendinize uygun olanını seçin.
Altıncısı, eğer Vista satın alıyorsanız,önce fiyatları araştırın ki size kazık atmasınlar
Yedincisi, Vista'yı upgrade edecekseniz, programlarınızın uyumunu araştırın.
Sekizincisi, BOL ŞANSLAR
NOT:Alıntı DEĞİLDİR!!!
Yorumlarınızı,sorularınızı ve teşekkürlerinizi bekliyorum
:durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun
Birincisi, Vista alıyorum derken kandırılmak;
Eğer bir Vista sürümü alacaksanız,bunun Vista Home Basic olmamasına dikkat edin,çünkü bu sürümün verimsiz ve Vistayı küçük düşürdüğü, PCNet gibi dergilerde bile yazıyor.
İkincisi, donanım dolandırması;
Vista için gerekli en düşük ram kapasitesi 512 MB'dir ve 512 mb'de vistanın anında bir eziğe dönüşeceği kaçınılmaz bir gerçektir.Home Premium veya Bussiness alırken 1Gb ram, Ultimate alırken 2 Gb ram önerilen seviyelerdir.Bunun yanında ekran yonga setlerine de dikkat etmek gerekir ve Aero'ya uyumsuz bir yonga seti alırsanız Vista'yı tam tadında kullanamazsınız.Ayrıca 80 Gb Harddisk de artık önerilmemektedir, çünkü günümüzde boyutu 10 Gb'ı aşan oyunlar,programların yüksek yerler kaplaması gibi sorunlar var.En azından 160 Gb'lık bir harddisk alırsanız daha iyi olur.
Üçüncüsü, güvenilir yerlerden alın;
Bilmediğiniz yerlerden Vista almayın,çünkü trojan vb solucanlar çıkabilir.
Dördüncüsü, korsan Vista indirirken indirdiğiniz yere dikkat edin(Hackhell'DEn indirin!!!)
Beşincisi, kendinize uygun olanını seçin.
Altıncısı, eğer Vista satın alıyorsanız,önce fiyatları araştırın ki size kazık atmasınlar
Yedincisi, Vista'yı upgrade edecekseniz, programlarınızın uyumunu araştırın.
Sekizincisi, BOL ŞANSLAR
NOT:Alıntı DEĞİLDİR!!!
Yorumlarınızı,sorularınızı ve teşekkürlerinizi bekliyorum
:durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun