vista ve xp birarada olabilirmi?

hrdss

New member
Reaction score
0
yeni bir laptop aldım. vista home premium yuklu. laptopa aynı zamanda xp yuklemek mümkünmü. yani laptopu actıgımda xp mi vistamı diye sorsa ve bende bilgisayarımı istedigim işletim sisteminde acsam. yardımcı olabilirseniz cok sevinirim. bunu yapmak istememin nedeni vistanın bazı görsel özellikleri cok hosuma gidiyor. ancak bazı programları vistada raahat kullanamıyorum. yani ne vistadan vazgecemiyorum nede xp siz yapabiliyorum.

olabilir ilk başta xp yükleyip sonr bi kaç ufak ayar sonucu ikinci işletm sistemi olarak vistayı kurabilirsin.. araştır kodlar bende yazılı dokuman halinde vardı bulamayabilriim su anda nette vardır bulursun. çift işletim sistemi+vista+xp diye aratırsan google da

napaçaksın vistayı windows 7 yükle vistadan daha iyi daha görsel zenginlik fazla.. xp nede vistayı istersin ozaman

Ben pc yi ilk aldıgımda xp + vistaydı.Sorun cıkmaz. Bence Windows 7 yükle arkadaşımızında dedigi gibi.Ama karar senin :)

olur ikitane İşletim sistemi yükleyebilirsin ama harddiskte başka başka bölümlere kurmak zorundasın

ya hepinize cok tesekkur ediyorum bilgilendirdiginiz için. ama ben bilgisayar konusunda yeteneksiz biriyim. bu siteyide benim gibiler için resimli ve detaylı anlatımları için cok seviyorum. ustalardan birininde bana bu konuda yardımcı olacagına eminim. şimdiden cok teşekkürler. :)

ya hepinize cok tesekkur ediyorum bilgilendirdiginiz için. ama ben bilgisayar konusunda yeteneksiz biriyim. bu siteyide benim gibiler için resimli ve detaylı anlatımları için cok seviyorum. ustalardan birininde bana bu konuda yardımcı olacagına eminim. şimdiden cok teşekkürler. :)

kardeşim xp + vista yapacaksan git bi pc ye sana yardımcı olurlar ama bunu yaparken format atarak yapıyorlar bu yüzden de senden format parası alabilirler, pek bilgim yok diyorsun ama bilen birine yaptır : )

Bana özelden ulaşabilirsen yardımcı olabilirim dostum : )

Diğer arkadaşlar için de konu açıyorum şuan...

Ewet Kardeşim. İlk Önce Xp Yi Kurcan.
Xp'yi Kurarken Hard Disk Bölümleme Geliyor. Sonra Oradan Hard Diski Bölümlücen.
Sonra Xp Yi C ye Kurcan. Vistayı D ye Kurcan.

evet oluyordaha yeni bende bi tesadüf üzeri yapabildim UABarış açıklamış

Geri