vista ve win7 de 5+1 ses sistemi sorunu

rundll32

New member
Reaction score
0
merhaba arkadaslar windows 7 7600 build 64 bit kullanıyorum foxconn p45al anakartım ve logitech x530 ses sistemim var falan ben bir türlü sesi 5+1 olarak alamıyorum 2+1 çıkıyor. sistem de en güncel sürücüler yüklü. ayrıca denetim masasındanda ayarlarını yaptım ses tanılamada orda hiçbir sorun yok fakat müzik dinlerken yada film seyrederken 2+1 larak duyuyorum sesileri. yardımcı olursanız çok sevinirim.:crying:

ses kartının driveri betadir ondan böle olmustur şimdi sana lazım olan ise ses kartının driverinin tam surumu yanı mıkseri eqlayzırı olan surumu

ses kartının driveri betadir ondan böle olmustur şimdi sana lazım olan ise ses kartının driverinin tam surumu yanı mıkseri eqlayzırı olan surumu

yok dostum sürücü beta değildi. en güncel derken beta olmayan son sürümden bahsetmiştim. başka bi fikrin varsa dinleyebilirim çünkü bu sorun çokcanımı sıkmaya başladı

dostum xp deyken sistem ses çıkısını 5+1 yapardın ama eger ses kartınınkendı ayarlarında yapmasaydın ses 5+1 olmaz dı demek istediğim ses kartının ayarları olmalı orada 5+1 yapman gerekiyor

gorec cubugundakı ses simgesine sag tıkla kayıttan yurutme aygıtkarını tıkla oradan hoperlorleri seç ve yapılandır de yapılandırmada 5+1 sec ve ileri de sonra arkaçift subwofwer ve orta seceneklerını sec ileride ön ve saran hoperlorlerıde sec vede bitir sonrada kayıtan yurute hoperlorlerın özeliklerine gir oradanda diger ayarları yap ama buyuk bir ihtimal ses kartının kendı programındada özelikleri 5+1 yapmalısın

evet xpde o ayarları yaptıktan sonra sorun ortadan kalkıyordu. ama ne vistada ne de win7 de 5+1 ayarları yaptıktan sonra bile hepsinden aynı anda ses alamıyorum. zaten ses kartının programında hoparlör dogrulaması yaptıgımda ses alıyorum tek tek hepsinden fakat iş film ve müziğe gelince 2+1 de kalıyorum. diğer forumlarda da araştırdım benim gibi sorun yaşayan arkadaslar var fakat onlarda bi çocum bulamamıslar. sürücü guncel, ayarlar tamam bi yerde bi yalnıuşlık var ama hala anlamış değilim:(

evet aynı sorunu bende yaşadığım için tekrara xp dönmek zorunda kaldım .Bu duruma bi çözüm bulabilen yok mu acaba ?

Geri