vista uyumluluk problemini nasıl çözerim

zgrkzm

New member
Reaction score
0
iss7 ayarlarını yaptım fakat phpmyadmin kısmı açılmıyor normal sayfa localhost sayfasında açılıyor fakat veri tabanı kısmı yok olmuyor bunun için wamp 2.0 ı denedim bi çözüm bulamadım bu koonuda bi bilgisiolan varsa yardım etsin yada vistaya uyumlu olan bi local host programı varsa yazarsa sevinirim şimdiden teşekkürler .....

dostum hiç uğraşma xp kur... yardımcı olmak isterdim ama işin içinden bende cıkamıyorum :D xp kullanın dıyorum... hatta söyle soylıyım ben vista ve win7 fanı olarak xpye don dıyorum :D kolay gelsın. umarım sorununu giderebilirsin

verdiğin bilgi için teşekkür ederim ama malesef ben de tam olarak o problemi çözmeye çalışıyorum . bilgisayar hp pavilion olduğundan bios u kilitli hiçbir format cd sini kabul etmio hepsinde mavi ekran hatası vveriyo bende şuan acaba windows 7 yüklersem aynı uyumluluk problemini yaşarmıyım die windows 7 yüklicem

xp ye geçme yöntemini de yazsaydın keşke geçebilsem zaten geçicem ama olmuyo bios hp tarafından şifrelenmiş durumda ondan recovry den başka bişeyi kabull etmio sorun aslında orada

Geri