Vista Uyumluluğu

Ahmedow

New member
Reaction score
0
arkadaşlar ben vistaya geçmek konusunda biraz kararsızım bana yardım ederseniz çok sevinirim öncelikle bilgisayarıma vistanın hangi sürümünü yüklemeliyim ve yüklediğim sürümden ne kadar verim alabilirim(hızlı çalışmasını ve görsel efektleri kullanmak istiyorum) ve son olarak vistada xpde oynadığım oyunları oynayabilir miyim (çoğunlukla counter strike online oynuyorum :) ) şimdiden yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum

PC MİN ÖZELLİKLERİ :

Amd Athlon 64 3200+ işlemci
1024 (512*2) GB Kingston ram
Gigabyte nforce4 anakart
128 MB ASUS Geforce 6600 GT ekran kartı
160 GB Seagate Sata NCQ destekli harddisk

anakartının tam modelini öğrenip www.gigabyte.com.tw adresine git.. anakartının özelliklerine bak.. "VISTA COMPLETE" ibaresini görürsen çekinmeden yükleyebilirsin.. diğer donanımın sorun çıkarmayacaktır.. %98 tahmin ediyorum bu konfigurasyon son derece başarılı olarak vista kullanır..;)

edit: vista ultimate tabiiki..

bilindik birçok oyunda denedim.. CS gayet güzel.. sadece 2 oyunu oynatmıyor.. Trackmania ve Knightonline..

Arkadaşım öncelikle cevabın için teşekkür ederim dediğin gibi anakartımın modelini öğrendim Gigabyte GA-K8NF9 muş. Vista Complete diye bir ibare göremedim maalesef :( sence hala yükleyebilir miyim ??? ya da yüklersem ne gibi zorluk çıkarır ??? en kısa zamanda cevabını bekliyorum ayrıca diğer arkadaşlar da öneriler sunabilirse sevinirim
Saygılar....

%98 tahmin ediyorum bu konfigurasyon son derece başarılı olarak vista kullanır..;)

dediğim gibi %98 sorun yaşamazsın.. ben allahın i865 (478pin) anakartına bile yükledim.. banamısın demedi.. rahatlıkla yükleyebilirsin..

edit: ekran kartın keşke biraz daha yüksek olsaydı.. ama 128 de de kullanılıyor..

arkadaşım Vista için ii bi ekran kartı alman gereq ztn şu sıralar ekran kartları vista çıktı çıkalı iice düştü al bi tane ati radeon vistaya öyle geç yoksa memnun kalmazsın İyisim yükseltene kadar biraz daha xp de takıl vistaya geçtiğinde aeronun tam yüzünü göremezsin ve bilgisayarını hızlanrımaktan ötürü daha kötü yavaşlamalara neden olur iisimi şimdilik XP kullan ;)

arkadaşlar dediğiniz üzere vistaya hemen geçmeme kararı verdim iyi bir ekran kartı aldıktan sonra belki geçebilirim yardımlarınız için teşekkür ederim...

ya baba gec ne diyosun sen yaa bıraksana bu işleri vistaderim sana gerisi hikaye
anakartın sitesinde vista driverları varsa ki vardır zaten
sorun yok geç vistaya rahatla okey :d

Ahmedow' Alıntı:
arkadaşlar ben vistaya geçmek konusunda biraz kararsızım bana yardım ederseniz çok sevinirim öncelikle bilgisayarıma vistanın hangi sürümünü yüklemeliyim ve yüklediğim sürümden ne kadar verim alabilirim(hızlı çalışmasını ve görsel efektleri kullanmak istiyorum) ve son olarak vistada xpde oynadığım oyunları oynayabilir miyim (çoğunlukla counter strike online oynuyorum :) ) şimdiden yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum

PC MİN ÖZELLİKLERİ :

Amd Athlon 64 3200+ işlemci
1024 (512*2) GB Kingston ram
Gigabyte nforce4 anakart
128 MB ASUS Geforce 6600 GT ekran kartı
160 GB Seagate Sata NCQ destekli harddisk

aynı özellikler bende var dostum sadece 512 ram ddr 3200 kullanıyorum ultimate 32 bit sürümü sorunsuz hızlı şekilde kullanıyorum cekinme sana tavsiyem 64 bit sürümünü yükle senin galiba 64 bite daha uyumlu

şakamı yapıyorsun bilader bu özellikteki pc heralde viztayı kaldırır benim pc yi 2 ye katlıyor baksana 1.73 işlemci 512 rem 128 ekran kartı artı olrak notebook asus A3500E modeli bir düşünsene bu özellikte hiçbir kasılma olmadan kullanıyorum ben senin pc uçar heralde kolay gele

Arkadaşım, bilgisayarının uyumluluğunu denetlemek ve emin olmak istiyorsan indir Windows vista yükseltme danışmanını "VistaUpgradeAdvisor" (forumda bulabilirsin) tarat bilgisayarını sana ne yapıp yapamayacağını söylesin. Sende emin ol. Saygılar.

arkadaslar ben bilgisayarımı vistadan xp cevirdim vistadan hiç hereken performasnsı alamadım birincisi oyun oynatmıyor ben cs yükleyene kadar canım cıktı bunun için pc ye 8 kez rest attım oyunu yükledim sonunda buna ben zer veya farklı oyunlarda yükledim ama uzun sürekli oynatmıyor belirli bir zamandan sonra oyundan atıyor 2. si vistada asırı güvenlil var istersen sen bir yükle istedigin gibiyse iyi olur farkıysa tekrar eski haline cevirirsin :D

Geri