Vista Ultimate SP1 Tr % de 100 Stabil.

raver

New member
Reaction score
0
Vista Ultimate SP1 Tr % de 100 Stabil.

Evet sevgili arkadaşlar uzun zamandır vlite ile sp1 stabil entegre olmuyor diyordum,ve sonunda çaresini buldum temin ettiğim ingilizce ms yapımı VistaSP1' e Uyumlu olan tr dil paketini entegre ettim.
Aslında açıkcası bu işe başlarken pek umutlu değildim endişem tamamen türkçe olmaması idi ama projeyi bitirdikten sonra gözlerime inanamadım.DVD yi sürücüye koyup boot ettirirken
hani vardırya önyükleme için bir tuşa basın baktım ingilizce yazıyor tüh dedim kafadan yattı.Neyse kuruluma girince moralim düzelmeye başladı baktım kurulum ekranında 2 seçenek var :) tr ve ingilizce tabi tryi seçtim tamamen türkçe olarak kuruluma devam ettim emin olmak için bu aşamada disk seçeneklerine felanda girdim hep türkçe :) .
Dedim şu kurulum bitsin bakalım ne olacak , ve kurulum tamamlandı mutlu son bakabildiğim yerlerin hepsine baktım türkçe daha ne olsun.Vlite ile yarım yamalak sp1 entegre etmektense orjinal trsp1 dvdlerin çıkmasını beklemektense şimdiden % de % temiz servisleri tam manası ile çalışan vista dvd si elde ettim.Şunuda belirteyim vista modüler bir yapıya sahip zaten microsoftun yaptığı orjinal sp1li dvdlerde böyle olacak indirdiğim 150 mb lık tr mui dil paketi zaten microsoftun entegre ettiği paket ile aynı.Aşağıya screen shotları ekliyorum.Darısı sizlerin başına... :)

1134615577483cad5bba455.png

1814934453483cabc881c4d.png

1691000477483cace1c29f6.png

852133358483cad1ed8dc6.png

827958772483cad01af78f.png

iyi GÜZELDE kurbagalar kol geziyor,,kardes baska bir resimupload sitesi secsen ?mesela tinypic.com (HACKHELL>>Imagehack.us RESIM UPLOADLARI DESTEKLEMIYOR)
iyi is cikardigina inaniyorum emegine saglik dvd yi de BELKI upload edersin :) kurbagalar olmasin ama ;))
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
ASAGIDAKI GIBI resimler de yapilmak istenen islemlerden denmi bahsediyorsun !! c(ALINTIDIR)

1z3vwqc.jpg

eumq7m.jpg

alomsl.jpg

dqopx0.jpg

2gt0nio.jpg

2a0c3th.jpg

358bgg6.jpg

Geri