Vista Ultimate Ağ Sorunu

ukafadar

New member
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar vista yı kurdum aktivasyonunu falan başarıyla yaptım ve bütün proğramları ve driver ları kurup hepsini başarıyla çalıştırdım . Fakat bir türlü ağı kuramadım internete bir türlü ne ethernetle nede usb ile bağlanamadım. Sağ altta ağ bilgisayarları var yani saatin yanındaki fakat tanımlanamayan ağ diyor hepsini denedim olmadı onarıyor yok. tanılama yapıyor yok yok çıldıracağım .Ustalar lütfen yardım.

Hala ilgilenen yok hadi ustalar şu soruna bir el atalım.

aynı sorun bendede oldu ip adreslerini elle girdim şimdi düzeldi vista bazı adsl modemlerde otamatik algılamıyo yada cok gec algılıyo bende oyle oldu ZyXEL 660 ve 3Com modemlerde otomatik algılamıyor elle ip girin.

bende inca var elle ıp girdim yine olmadı sorunu hala çözemedim sırf bu yüzden vista kullanamıyorum.

bence bu vistanın kendini geliştirmesi lazım linux a devam

Ya iyi de ip elle gir diyorsun ben laptobu yanımda her hangi bir yere götürdüm... bi alışveriş merkezine kime gidip sorayım int bağlanacağım kablosuz modeminizin ip aralığı ne diye??
bende vindows vista home basic var ne yaptım ne ettiysem şifresiz yayın yapan ağa bağlanamadım.
1 sefer bağlandım o da öyle nasıl oldu anlamadım ağ konumlandırma çıktı kahve çay ocağı bilardo salonu vistanın ağzına sıçma merkezi diye bir seçenek vardı seçtim bağlandı ama artık o ağa bile bağlanmıyor.
güvenlik duvarı anti virüs ıvır zıvır herşeyi kadlırdım yükledim sildim format attım aman

Geri