vista sp2 uyarısı

Obsessed

dead and gone
Reaction score
0
sp2 yüklenen bilgisayarlar açılışta yavaşlama ve oturumdada yavaşlama hatta kötü kiltlenmeler görülmüştür sp1 de kalın derim veya xp de yükleyebilrisinz
windowsvistaultimate.jpg

tabi 4 çekirdekli olanlar gönül rahatlığıyla yüklesinler ama 2 çekirdekli bilgisayarlarda öyle kötü kiltlenmeler oluyorki format atanların sayısı arttı tekrar repaır yapıolar:durdurun:durdurun:durdurun

bndede gizlice altta yüklemeye başlamıştı kapattım dikkat edin kendi yüklemeye çalışıyo günceleştirmeyimi kapatsak

aga bende orj. vista var ama bana daha gelmedi bu güncelleme tuhaf :eek:ha

Lütfen beni okuyun
Arkadaslar bakın windows vista service pack 1 li olan sistemi kurun kurulum bittikten sonra key activasyon girmeden bütün güncellemeleri yapınız. sonra internet kablosunu çekin. Güncellemeleri kapatın activasyonuda kurun en uzman kişiler böyle yaparlar gerçi çok lişi fazla inanmaz ama neyse siz benim dediğimi yapın işte size o biçim bir teknik, yani 30 günlük yada 3 günlük vistaya microsoft güncellemelerin hepsini yapar çünkü microsoft onun süresinin biteceğini bilir ama sizin cracklerle vistayı orjinalleştirmenizi hesaba katmamış belki ilerde katar ama siz dediğimi yapın zaten sp2 gibi güncellenir gerçi sp2 daha tam çıkmamış ama neyse...

sp2 çıktı mı ki? microsoftun sitesinde var mı?

sp1 e nasıl dönerimm ????

yardıııııııııııııııııııııııımmm lütfennnnnnnnnnnnnnnnn

Geri