vista sp1 sınırlı kullanım ekranı

maslaner36

New member
Reaction score
0
evet arkadaşlar tahmin ettiğiniz gibi sp1 yükledim ve aktivasyon problemim oluştu,sadece sınırlı kullanıma izin veriyor düzeltmemin bir yolu varmı acil yardım edin çaresizim...

sorun şuda hiçbişey deneyemiyorum ne başlat çubuğu nede başka bişey ortada bi satın al tuşu var birde ürün anahtarını değiştir. bi activasyon olayının bootlu olan varmı aceba windows başlamadan yapılanı sadece o çözer bu problemi heralde.

9 nisan diyorlar çıkışına bilen varmı (türkçe için)

Vista Sp1

arkadaşlar vista sp1 ev kullanıcılarını birşey getirmez sadece microsoft bizi kobay(denek) olarak kullanıyor vista sp1 kurumsal şirketler için çıkartılmış büyük bir yama'dır.adamlar bizim üzerimizden test yapıyorlar yani ev kullanıcıları.zaten microsoft parayı şirketlerden kazanıyor şirketlerde doğal olarak denetlendiği için illegal yazılım kullanamıyorlar,koskoca microsoft basit bir crack olayını çözemeyecek kadar aciz değil

hala boot crack çözülemedi arkadasım :) ben de yükledim sp1. 64bit ultimate'im hala etkin :biggrin
:vur

sorunumu çözdüm arkadaşlar aynı şey başınıza gelirse safe mod da açıp sp1 activator u calistirin :D bukadar basit bişey daha önce aklıma niye gelmedi şaşırıyorum :D bu arada boot activasyon sp1 den önce çıktı o yüzden sordum.neyse herkese teşekkür ederim.

selam arkadaşlar, linkte verilen aktivator u indirdim, işlem güvenli kipte yapıldığında işe yarıyor. yaptığım işletim sistemi ise Vista Ultimate SP1 Eng. paylaşan arkadaşa çok teşekkür ederim.

Geri