konxriz
New member
- Reaction score
- 0
ARKADAŞLAR bende vista home premium kurulu. Bilgisayarım acer 4920 özellikler
C2duo 2 ghz (4 mb l 2)
2 gb ram
250 hdd
Ati hd 2400
Bilgisayarda hiç bir sorun yoktu sonradan sitem geri yükleme açılmaz oldu. İşlemci genelde yüzde 20 aşagısına inmiyor. Benim fazla bilgim yok o yüzden sizlere aşagıdaki resimleri veriyorum bakarmısınız. virüs felan mı girdi. anlamadım.
sistem geri yükleme deki hata hiç geri yüükleme penceresi gelmeden hata geiyor.
işlemler ekledim bi bakın:
hizmetler belki bakarsınız:
Sistem geri yükleme yapamıyorum. Güvenli moddada açıyorum ama yine olmuyor sistem geri yüklemeye penceresi açılmadan resimdeki hatayı veriyor. Dün Windows gezgini kapatılıyor diye bir hata geliyordu. sonra masa üstü gelip gidiyor ve böyle tekrar ediyordu. ama nasıl olduysa sonradan o uyarı gelmez oldu. şimdi sadece sorun işlemci hep yüzde 20-30 çalışıyor nedendir?
Birde sistem geri yükleme de neden hata veriryor? nasıl giderilir?
Şimdiden teşekkür. (Cevaplardan sonra ayrıca Tşk. gelecektir.)
C2duo 2 ghz (4 mb l 2)
2 gb ram
250 hdd
Ati hd 2400
Bilgisayarda hiç bir sorun yoktu sonradan sitem geri yükleme açılmaz oldu. İşlemci genelde yüzde 20 aşagısına inmiyor. Benim fazla bilgim yok o yüzden sizlere aşagıdaki resimleri veriyorum bakarmısınız. virüs felan mı girdi. anlamadım.
sistem geri yükleme deki hata hiç geri yüükleme penceresi gelmeden hata geiyor.
işlemler ekledim bi bakın:
hizmetler belki bakarsınız:
Sistem geri yükleme yapamıyorum. Güvenli moddada açıyorum ama yine olmuyor sistem geri yüklemeye penceresi açılmadan resimdeki hatayı veriyor. Dün Windows gezgini kapatılıyor diye bir hata geliyordu. sonra masa üstü gelip gidiyor ve böyle tekrar ediyordu. ama nasıl olduysa sonradan o uyarı gelmez oldu. şimdi sadece sorun işlemci hep yüzde 20-30 çalışıyor nedendir?
Birde sistem geri yükleme de neden hata veriryor? nasıl giderilir?
Şimdiden teşekkür. (Cevaplardan sonra ayrıca Tşk. gelecektir.)