vista ses sorunu acil yardım arkadaşlar !!!

pinkaso

New member
Reaction score
0
arkadaşlar 64 bit vista home premium kullanıyorum sony vaio fw235j/h modeline yukledim...ancak kayıt aygıtları / kayıt kısmında sadece mikrofonum görünüyor stereo karışımı yok ve bu yüzden müziği out put veremiyorum camfrog vb chat sitelerinde...devre dışı bırakılmış aygıtları göster desem dahi olmuyor...driver yukleme konusunda mı hata yapıorum bilmiyorum ama realtek intel high definations ses çıkışım var...acil yardımlarınızı bekliyorum

stereo karışımı simgesini nasıl ekleyebilirim ?

malesef arkadaşım sony lerde bu stereo karışımı yokmuş harici ses kartı alıcam usb : (

ÖNCELIKLE burdan 64 bit driver indir KUR SONRA RESIMLERE örnek olsun diye isaretlemen gerekli yerleri yap CIKISLARI kontrol et ok,, kolay gelsin iyi forumlar
not... bu 32 bit e göre farkli ayarlanmisdir >> yesil yön <<< --sizin icin gecerlidir
j6hb2w.jpg

349b85f.jpg

ie15k6.jpg

Bu sorun bende de olmuştu bu şekilde çözülüyor

Arkadaşlar anlatıklarınızı okudum ancak sorunumu bi türlü çözemedim şimdi bende Toshiba A300 15M Laptop modeli var pc nin sag alt köşesindeki ses simgesinden kayıt aygıtlarını göster dedigimde sadece mikrefon gözüküyor sag tusla tıklayıp devre dışı bırakılmış aygıtları göster dedim ancak yinede sadece mikrefon gözüküyor bu şekildede pc den yani örnegin winap, media player, internet radyosunda ses kaydı yapamıyorum pc direk olar üzerinde cakılı olan mikrefondan kayıt yapıyor mikrefonu devre dışı bırakıncada ses kaydı olmuyor dogal olarak 32 bit vista yüklü drıverlerinde hata oldugunu düşünmüyorum umarım bu konuda bana yardımcı olacak bir arkadaşım cıkar

batandiken çok teşekkür ederim tüm internette aradım bu konuda sorunum vardı senin yöntemin mantıklı geldi deniyorum

realtek auido manager yok bende işte onu da indirir herhalde bu driver

ben yapamadım arkadaşlar acil yardımlarınızı bekliyorum :S

ya ben dediklerinizi yaptım hemde eksiksiz ama olmadı malesef :S aslında biri bana yardım etse many cam ile ne yaptıgımı ona göstersem cameradan belki de sorunu çözebiliriz...

yardım edecek yok mu ?detaylı bi şekilde

Geri