vista puanınız kaç ve puan yükseltme yolları

Obsessed

dead and gone
Reaction score
0
vista puanımızı paylaşalım bnm puanım 3
puan yükseltme yolları:
grafiği bırakıp performansa geçmek
fazla oyun yüklememek
işlemciyi yormamak
ramı yormamak

benim 4.8...
ben grafiği bırakıp performansa geçtim..sadece pes9 yüklü...ama yinede deişmio..hep aynı...

slide show kapatılınca .50 puan verio bnde 3.50 oldu hızlanıyoda

vistada performans artısı yapılarak(overlock yapılmıyorsa) puanı değiştiremessniz tabı bırde benım konu açıp anlattıgım sekılde kendı ıstedınız numaraları yazmassanız :D ... puanlama işemi bilgisayarın donanımının performansını denetler we ona göre bır puan werır program özellıklerını kapamk vistada puan arttırmaz, performans artar... oda puanı etkılemez cunku donanımsal bır değişiklik yoktur...

vistada performans artısı yapılarak(overlock yapılmıyorsa) puanı değiştiremessniz tabı bırde benım konu açıp anlattıgım sekılde kendı ıstedınız numaraları yazmassanız :D ... puanlama işemi bilgisayarın donanımının performansını denetler we ona göre bır puan werır program özellıklerını kapak vistada puan arttırmaz performans artar... oda puanı etkılemez cunku donanımsal bır değişiklik yoktur...

aynen sadece overclock yapılırsa değişiyor palavra atmayalım arkadaşlar

4 Puan Veriyor En Kral Oyunlarda Yüklü Crysis Serisi Call Of Duty Serisi Tom Clancys Serisi Battlefield Serisi Bu Serilerin Her Versiyonu Hemde Sadece Oyun Diskim 150 Gb

aslında olabılır... ancak belırlı sewıyelerde we windows uzerınden çeşitli uygulamalarla mesela ATİ tools ile yada cpu performansını arttırmak için greklı olan bı kac yazılım ile yapılabılır... tabı laptop işi normalden dha rsklıdır zaten cabuk ısınan cıhazlar oldukları için fazla calısmaları onlara daha cabuk zarar werıcektır...

5.9 benim puan ekran kartını yiyim

arkadaşlar puanım 4.7 ama Vistadan son iki haftaya kadar çok memnundum vista ultimate crackli kullanıyordum... update sorunum yoktu... fakat yeni yayınladıkları güncelemeler pc ye sürekli win explorer hatası verdiyor!!! kızdım ve xp kurdum yeniden :D ---> tabii ki win7 nin betasını denedim mükemmel bi işletim sistemi... sabırsızlıkla full sürümü bekliyorum :D:D:D

win 7 güzelde teknolojiye yetişmek zor laptop aldım xp kurdum 1 hafta sonra vista dvd buldum yükledim şimdi 7 diyolar yetti atıcam pc yi rahat edicem

3.1 benim.
Microsoft® Windows Vista™ Ultimate 64-Bit
1GB RAM
Intel Core2 CPU 4400 @ 2.00 GHz
NVIDIA GeForce 7300 SE
Benim sistemim de böyle

sistem güzelde ramın az ram al bence 64 de kasar 32 debile kasılıyo

Hiç te kasmıyor ama startup'ın biraz kastığı söylenebilir.

zaten 2.4 Ne GEREK Var :durdurun

Geri