vista puanınızı değiştirin,istediğiniz puan yapın((programsızz))

renovat

New member
Reaction score
0
Sonbahar yaprağısınSanki..Kaç mevsimdirSeniArıyoru
arkadaşlar, hala vista puanını dert eden arkadaşlar var..bu puanlama denen şeyin sadece küçük bir xml dosyasından başka bişey olmadıgını göstericem:eek:ha:eek:ha:eek:ha;;;

buyrun;;

yapacagınız şey C > windows > performance > winsat > datastore > ve resimdeki gibi xml belgeleri cıkacak. Bu dosyaların isimleri aynı zamanda tarih dir.
siz ne kadar puanınızı güncelleştirdiyseniz o kadr xml. belgesi vardır. ve siz günümüze en yakın tarihi seçeceksiniz..((resimde görüyorsunuz zaten))

eaktwl.jpg

daha sonra bu xml belgesini WORDPAD le acıp resimdeki sarı işaretli yerdeki puanları en fazla 5.9 olacak şekilde değiştirebilirsiniz..kaydedip cıkın..işte bu kadar..:victory:victory:victory

15ds0h5.jpg

İŞTE 2GB RAMLİ CELERON TEK ÇEKİRDEK İŞLEMCİLİ DİZÜSTÜMDEKİ KANITI:: PUAN: 5.9

2v34klz.jpg

NOT: bu puanlamayı değiştirmenin performansıda etkilediği söyleniyor..
bunu test etmek size kalmış..AYRICA siz puanınızı güncelleştirdiğiniz zaman yaptıgınız bu degişiklikler kaybolacaktır.siz yine aynı yöntemle puanınızı yükseltebilirsinizz..

:victory:victory:victory

by_cK_

Bendede aynen kayıt olmuyor herşey tamam ama kayıt olmuyor:S

Ben Şu an kendi bilgisayarımda değilim ama tahminimce o kayıt engellemeyi UAC denetimini yapıyor, kapatıp yapın bu işlemi bende eve gidince denerim!..

arkadaşlar kullanıcı hesabı denetimini kapatın..öyle deneyin..resimlerde açık..ben yapabiliyorum ama benm kullanıcı hesabı denetimim kapalı.((kapatmak için denetim masası>kullanıcı hesapları>kullanıcı hesabını kapatın açın..))

Geri