Vista netten indirdiğim format cd sini dvd ye nasıl yazdırıcam

X_L

New member
Reaction score
0
İnternetten 24 partilik vista format cd si indirdim bunu boş dvd nin içine nasıl kaydedicem?Partilerin içindekileri tek tek çıkarıpmı yoksa parti halindemi kaydedicem?ayrıntılı bilgi verirseniz sevinirim

part 1 i mause sag tikla ardinda buraya cikart de iso dosyasi olusacak onuda nero ve benzeri programlarla kalibi diske yazdir diyeceksin bukadar.. ayrica 24 partin icinden gene tek bir rar dosyasi cikarsa o isodur.. bazen iso dosyalari winrar gibi gorune bilir..

pek bişe anlamadm ama anladm sayılı xd saol

indirdiğin dosyaların içinde yani en başında .....part1.rar var onu çitf tıkla daha sonra dizine çıkart de nereye çıkartacaksan oraya çıkart. indirmiş olduğun bütün partları o tek bir halde çıkarır. çıkardığın yerde baktığında yine bir rar dosyası olacak ama bu aslında rar değil iso dosyası yani dvd ye yazılması için kalıp dosya bunu dvd ye yazdıracaksın

arkadaşım indirdiğin rar dosyalarından birine sağ tıkla ve buraya çıkart de ((extract here)) o dosyayı sana çıkartıcaktır.. partlar çıktıktan sonra çıkan dosya iso uzantılı olacaktır.. iso uzantılı dosyayı direk cd'ye neroyla yaz hoca.. format cd si oluşmuş oldu..
denemk içide dvd ye yazdıktan sonra çıkart tak dvdyi pc ye kur die windows vista kur ekranı önüne geliorsa bir problem yoktur..

bide kendimce yorumumu sunayım belki fikrini değiştirir die.. ben xp , vista ve windows7 kullandım.. bunların içinden asla bi daha kullanmak istemediğim bi işletim sistemidir vista.. sistemin düşükse xp, sistemin iyise o sistemden seni en iyi faydalandıran windows 7'yi yükle derim..

Geri