vista=mavi ekran...

amorfik

New member
Reaction score
0
vistayı kurduk ama keşke kurmaz olaydık.30 dk.da bir mavi ekran ve bilgisayar resetleniyor.Rapid limitimin dolmasına mı yanayım? bilgisayar başında boşa gecen 4 saatime mi?

Konuyla ilgili bilgisi olan varsa REPLY plsssssss!!!!

P4 3.0, 512 Ddr-2 533 Ram,Foxconn Mainboard,80 Gb ide,Ekran kartı o/b.
Not:su an Xp-Sp2 sorunsuz calısıyor.

aynı sorunu bende yaşadım yeniden kurdum ama bu sefer key girilen aşamada nete bağlandımda aktive et denen yerde tiki kaldırdım ve şuan güncelleme yapmadım bir sorun çıkmadı sorun güncelleme yapınca ortaya çıkıyor güncellemeleri kapat sorunsuz kullanacaksın

hocam bendede vardı o sorun kurduktan sonra driverlerı yükledim mavi ekran çıkıp resetliyo açılıyo sonra tekrar resetliyo ama benim ses driverini yükledikten sonra oldu ses driverini kurmassam sorun yok çakışıyo demekki seninde bişeyler çakışıyo olabilir

amorfik' Alıntı:
vistayı kurduk ama keşke kurmaz olaydık.30 dk.da bir mavi ekran ve bilgisayar resetleniyor.Rapid limitimin dolmasına mı yanayım? bilgisayar başında boşa gecen 4 saatime mi?

Konuyla ilgili bilgisi olan varsa REPLY plsssssss!!!!

P4 3.0, 512 Ddr-2 533 Ram,Foxconn Mainboard,80 Gb ide,Ekran kartı o/b.
Not:su an Xp-Sp2 sorunsuz calısıyor.

Su ekran kartin 64 MB mi ? Ve ayrica 512 DDR Ram i yükseltebilirmisin? 1 GB Ram yapabilirsen güzel olur. Ve Ekran kartida 128 MB lik alsan da kötü olmaz veya daha yüksek ozaman sorun yasamazsin..

Geri