vista kurulumu yardım arkadaşlar

M3T3HAN

New member
Reaction score
0
selam ustalar ve profesyoneller...

elimde vista ultimate dvd var 32 bit... perfect xp üzeriine kurulum yapacağım ancak windows wpi dosyasını bulamadı diyor..

wpi kendim çalıştırıyorum ama istediğim programları işaretledikten sonra kurulum devam etmiyor

sizler bu alemin profesyonelleri olarak allah rızası için bu kardeşinize yardımcı olabilir misiniz

bayrama yeni vistamla size burdan teşekkürlerimi sunmak istiyorum

çok heves ettim ve çok uğraştım​

çalışmalarınızda başarılar her zaman sizlerle olsun​

:durdurunUSTALAR HEP BAYRAM TAİLİNE Mİ ÇIKTI DERSİNİZ[/B]

16 görüntülenme ve hiç cevap yok...ilk defa sitede hayal kırıklığına uğradım olamazz

dvd HAZIRLANIRKEN hata li degerler VERILMIS OLABILIR

elimde vista ultimate dvd var 32 bit... perfect xp üzeriine kurulum yapacağım ancak windows wpi dosyasını bulamadı diyor..

WPI.cmd yardimiyla instal esnasinda harddiske kopyalanacak dosyalar DVD den acilarak WPI.hta klasörü ekseninde EKRANGÖRÜNTÜSÜ ACILIR
Sistem tepsisine eklenebilmelerine olanak saglamasi acisindan dosyalarin önceden dvd HAZIRLANIRKEN!!(Burada entegrenin dogrulugu aranir)
"%DVDRoot%\sources\$OEM$\$1\Install" icinde bulunmasi sart.

OEM klasör cekirdek icerigi istege göre degisik dosyalar ve dokumanlardan DOSYALARDAN olusturulur,setup esnasinda olusturulmus bu klasörler
sistemin kurulacagi bölüme tasinir, "%DVDRoot%\sources\$OEM$\$$" klasörün icerigide böylelikle windows klasörüne birakilir.

cmdow.exe ve sleep.exe dosyalari "%DVDRoot%\sources\$OEM$\$$\System32" kalsöründe bulunur BUNLAR "%WinDir%\System32" KOPYALAMA ISLEMINDEN SONRA
yapilir ve buradan cagrildigi zaman istenildiginde islev görürler.istenildiginde "%DVDRoot%\sources\$OEM$\$1"klasörleri direk olarakda sistemin olustruldugu bölüme

kopayalanabilir.WPI klasör bilgileri WINDOWS DVD sinde bulunur (DVD HAZIRLANIRKEN olusturulur !)
ILK ÖNCE "WPI.hta" üzerinden wizard baslatilir.daha sonra seceneklerden kisisellestirilmis ayarlar,degisiklikler vs,yapilir.
Konfiguration yaridimiyla daha programlarin instal edilmesi saglanir.burada önemi olan programlar hangi degerlere göre olusturulmus yanlis olusturulmus degerdeki bir programin calistirilmasi zorlasir.

DEGISKEN TABLO SATIRI ÖRNEK OLARAK KULLANILDIGI ALAN ÖZELLLIKLER

cmd1[pn]=['komut satiri 1'] < cmd1[pn]=['%wpipath%\\Install\\Programme\\InternetExplorer\\Flash.exe'] > baslatilacak programin instal edilmesi olusturulmus dosyalarin hangilerinin
cmd2[pn]=['komut satiri 2'] < cmd2[pn]=['%wpipath%\\Install\\Programme\\InternetExplorer\\InternetExplorer.exe'] > oldugunu olduguna karar verir.sirasina göre calistirilir.örnek cmd1 degeriyle satirdaki program
cmd3[pn]=['komut satiri 3'] < > instal edilmesi saglanirken sonraki komut satirlarinda .cmd silme veya kisayol kopayalama ayar
cmd4[pn]=['komut satiri 4'] < > vs yapilmasi saglanir
cmd5[pn]=['komut satiri 5'] < > gereksiz olanlari DVD den program tepsisine
cmd6[pn]=['komut satiri 6'] < > cagrilmasi vs,kopayalanmasi gerceklestirilir
cmd7[pn]=['komut satiri 7'] < >
cmd8[pn]=['komut satiri 8'] < >
cmd9[pn]=['komut satiri 9'] < >
cmd10[pn]=['komut satiri 10'] <W.VISTA DVD instal ederken .yanlis degerlerle yazilmis olabilir :)"EXPERT MODUS" her yigidin harci olsaydi Simdi herkesin BIR isletim SIsTEMI OLMUSDU Bu isler 16 bakmayla degil SABIRLA olur

ben vistadan nasıl kurtulayım diye uğraşıyorum sen başına bela mı almaya uğraşıyorsun ..?
xp den şaşma bence ...

Geri