Vista KB940510 Güncelleştirmesini Kesinlikle Yüklemeyin !!!

silver021

New member
Reaction score
0
MİCROSOFT' UN AKTİVASYON CRACKLERİNE ÖNLEMİ: KB940510 :vur:vur:vur

Microsoft, daha önce de belirttiği gibi, en çok kullanılan iki Vista "korsan" aktivasyon şekli olan OEM Bios Crack ve Grace Timer Stop' u engelleyecek olan güncelleştirmeyi Windows Update aracılığıyla yayınladı. KB940510 kodunu taşıyan güncelleştirme "Önemli" sınıflandırmasında yayınlandığı için otomatik güncelleştirmesi açık olan sistemlerde sorgusuz sualsiz yüklenecek. Daha önce bu güncelleştirmenin Vista SP1 ile birlikte piyasaya sürüleceği düşünülüyordu ancak Microsoft güncelleştirmeyi Windows Update ile dağıtmayı tercih etti.
Peki bu güncelleştirme "korsan" bir şekilde aktive edilmiş bir Vista versiyonuna yüklendiğinde ne oluyor? Bu güncelleştirme yasadışı aktivasyon araçlarını "tespit" ediyor ve kullanıcıyı herhangi bir şekilde orijinal etkinleştirmeye zorlamıyor. Ancak bazı sistemlerde kilitlemeye neden olduğu da belirtilmiş. Eğer bu güncelleştirmeyi yüklemek istemiyorsanız şunları yapmanız yeterli;
-Otomatik güncelleştirmeleri kapatın.
-Windows Update' i açın ve manual olarak güncelleştirmeleri kontrol edin.
-KB940510 kodlu güncelleştirmyi gördüğünüzde sağ tıklayıp "güncelleştirmeyi gizle" yi seçin. Bundan sonra bu güncelleştirmeyi bir daha görmezsiniz.
Bu güncelleştirmenin etkinliği sadece Paradox OEM Bios Crack ve Grace Timer Stop ile sınırlı. Yani diğer yasadışı etkinleştirme yöntemleri olan "Softmod" (VistaLoader kullanılarak yapılan etkinleştirme) ve "Hardmod" (fiziksel olarak BİOS' u modlayan araç) ile yapılan aktivasyonlarda bu güncelleştirme yüklendikten sonra dahi herhangi bir sorunla karşılaşılmamış. Bu da demek oluyor ki Microsoft' un arkasında açık bıraktığı kapıları kapatması için daha çok çalışması gerekiyor.

bende otomatik update yapmış, şimdilik bir sorun yok. etkinleştirilmiş olarak gözüküyor. reset te attım bişi değişmedi. zaten update açıklamasında da yazıyor.

banada yüklemiş kardeş sp1 crack yükleyemiyorum ne yapmam gerek

dostum o dedigini malesef bende 5 gün önce yüklemiş herhangi bisorunla karsılasmadım su ana kadar... bisey olur mu yaa bak simdi icime kurt düsündür haaa :(

yok mu yardımcı olacak arkadas .....

Kardeş naptın yaa? :( ofice korsan yazısının nedeni bu galiba:) bugün çıkmaya başladı. ee peki şimdi nolcak office delet mi ? bi çaresi vardır inş. Hackhell den kaçmaz size güveniyorum. Teşekkürler.

Yha orj de bısı oluomu ? bende yuklememıs sımdıden otoyu kapattım bundan sonra yuklerken burdan bakarm koda buysa yuklemem artıq bılqılendırmen ıcın tesekkur ederm

yaa orjinale bişey olur mu arkadaşımm :) adamlar niye yapsınn o zaman sahte kullanan arklar için gönderiyolar bunu..sahte kullananlar bi daha kullanamıyoo herhaldee...

bu bilgi için gerçekten saol bende uyarılar başlamıştı dediğni harfiyen uygulayacağım

Vista OrjinaL OLsa Da Eğer Microsoftun Diğer ÜrünLeri İçin De GünceLLeştirmeLeri ALıyorsanız, Office OrjinaL DeğiLse Yine Sorun Çıkarır.

arkadaşlar bende amd işlemci var 360+ 2.0 ghz ama ben aktivasyon kodunu girince sistem çöküyor ne yapmam lazım
yardım ederseniz sevinirim bide bilgisayar durup dururken bi hata çıkıyor ingilizce bişeyler yazıyor 10 dan geriye doğru sayıyor ve reset atıyor bu başıma bi kaç defa geldi açılınca vindows beklenmeyen bir kapatmadan kurtardı diye bişey çıkıyor ne yapmam lazım bilenler lütfen bana yardım etsin msn [email protected] şimdiden tşk

Arkadaşlar o güncellemenin office'le bi ilgisi yok office'yi yakalayan güncelleme ( KB949810 ) dur.
Eğer sp1 den sonra crack işleminiz gittiyse vista activator 2008 with sp1 competible'yi kullanın...
Şiddetle tavsiye ederim bne microsofttan onaylama bile yaptım:)))
Sp1 bile kurulu......KaHrOL BİLL Gates.............

valla ben de de vista da sorun olmadı ama office update'inden sonra office dogrulanamıyor, ama kullanımda bi sıkıntı da olmuyor anlayamadım yani

sağolsun

ama ne yazıkki bu güncelleştirme sadece vistanın bootloader iyileştirmesi bir crack bitirme sorunu değil :) zaten vista silent spy bir güncellemeyi sp1 ile yerleştirdi ve göremezsiniz buda çok az bir miktar vistada sorun yarattı yani korkmayın bişi olmazzzz :)

Geri