Vista ile ilgili problem YARDIM

korkusuz10

New member
Reaction score
0
ilk önce merhaba arkdaşlar ben bazen pc yi kapatınca mavi ekran geliyor 1 den 100 e kadar sayıyor sonra pc yeeniden başloyr ve sonra pc diyorki sistem ciddi bir hatadan kurtarıldı sizce sorun nedir

bence herhangi bir driver den kaynaklaniyordur. donanimlardan hepsini kontrol et en son hangi programi yüklediysen ona DIKKAT ET makineye takili usb girislerindeki herhangi yeni bir donanim la ilgili degisiklik yailmissa veya, web cam,nero.oyun.antivir.vs lerde ihtimal dahilinde TAVSIYEM görev cubugunda islem gören ama kullanmadigin servislere bak bunu güvenli modda yapinca ayni hata olmuyorsa demekki bu servisi kullanan program veya driver den kaynaklaniyor denebilir,onun icin arasindaki fari görerek sorun yaratan yazilim,donanimi bulmus olacaksindiye düsünüyorum LAKIN MAVI EKRAN HATALARI 1:NR SEBEBI ekran karti sayanlarin sayisi üst siralarda .kolay gelsin

mavi ekran çıkmasanın sebebi donanımsaldır. sanırım masaüstü kullanıyorsun kasayı aç ve ramlerin yerinde tam oturup oturmadığını kontrol et. eğer iki ram kullanıyorsan yerlerini değiştir. Sorun devam ederse bildir.

programla olduğunu düşünüyüroum sanal sürcü açtığım zaman oluyor

Geri