vista home premium yardım lütfen..

gkhntepe

New member
Reaction score
0
arkadaşlar bana yardımcı olursanız çok sevinirim bende biri laptop bi masaüstü olmak üzere iki adet pc var laptopumda orjinal vista home premium yüklü ve çok memnumum masastü blgisayarıma da bunu yüklemek istiyorum vista cd siyle eformat atıp yüklüyorum ve forum da bulunan crackleri eksisksiz uyguladım etkinleştirme başarılı oluyo fakat ssistemi kapatıp açınca sürekli restart yapamaya başlıyo windows logosunu görmeden ve bu sadece crack yaptıktan sonra oluyo defalarac format attım denedim sonuç aynı sizce nerede yanlış yapıyorum yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler. iyi forumlar..

orjinal vista yüklü bilg. image ini al öbür bilg yükle..

crackle ilgili bir sorun vardır baska crack bul onla dene bazı craclerde sorun oluo böle sorunlar çıkarabilio.
orjinalin imagejinide alsan olmaz çünkü onun lisansını o bilgisayar kullandığı için öbüründe lisans etkili olmaz boşuna denemene gerek yok.....

Arkadaşlar diger bilgisayarın imajına da aldım lisans kabul etmiyo ben anladım vistayı yükleyemedim bi türlü geçen gün win 7 denedim crack attıktan sonra yine aynı şey oluyo sürekli restart xp sorunsuz anlayamadım bi türlü crack lerda virüs var heralde bir sürü crack denedeim blidisayara attğım formatın sayısı yok bu caracklar yüzünden...

Geri