Vista - Girdiğim Sayfalar

Boss09

New member
Reaction score
0
Merhabalar arkadaşlar vista kullanıyorum ve internet içinde internet explorer kullanıyorum .şimdi benim sorunum şu ; internet explorerda adres satırı var ya, o adres satırının sonunda aşağı doğru ok var o oka tıkladığım zaman girdiğim siteleri görüyorum girdiğim siteleri benden başkası hiç kimse görmesin istiyorum. ccleaner ile siliyorum cccleaner yetmiyor windows prefect klasörünü temizliyorum bilgisayarı yeniden başlatıyorum o girdiğim sayfalar silinmiyor bunu nasıl silebilirim.......Umarım anlatabilmişimdir.

Arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim.......

Arkadaşlar yardım eden yok mu acaba dünden beri cevap bekliyorum

En üstte araçlar ı tıkla oradan internet seçeneklerini tıkla ve oradanda arama geçmişini sil.....sadece bu kadar.

denemediğim yöntem kalmadı dediğin yöntemide denemdim olmuyor

virüsle alakası yok dostum dediğininin

o zaman combofix le tara bilgisayarını

combofix antivirüs yazılımı arkadaşın sorunu virüs değil geçmiş sayfaları temizleme
kapcik.png

aşağıda doğru açtığın zaman, adresin sağ tarafında kırmızı bir X çıkıyor ona tıklıyarak tek tek silebilirsin :001_rolleyes:

onuda denedim kardeşim tekrar açıyorum tekrar çıkıyor

bende silindi ama enteresann bir yöntem daha var ama ie sıfırlamak ama bütün ayaların sıfırlanır başlangıc sayfan değişir

mozilla kullanmanı öneririm hem hızlı hemde birbirinden güzel eklentilerle güzelce nette dolaşırsın (mozilla satıcısı gibi oldum
kapcik.png
)

yada daha iyi bilen bir arkadaş yardım eder :)

Geri