Vista GIF problemi

RagonLance

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar Vista'da tüm sorunları hallettim sayılır ama Bu Gif formatında resim çalışmıyor. Gif resimler hareket etmiyor. Yardım lütfen..

bende ultimte kullaniyorum ama benim resimler dans etmiyor sorun orda iste neden dans etmiyor acaba

arkadasım çift tıkladığında int. eplorerda açılır vistanın bunu sorun olarak değil int. explorerda çalışmasının daha mantıklı oldugunu düşündük diye açıklaması yapıldı... yapılan acıklamalardan sonra bı cok üst düzey bilgisayar kullanıcıs bu duruma anlam veremedık w. resim fks grnt.keysı daha hızlı calısıyo neden ınt. eplorerda acılırki diye bı soru daha yonlettıler ama bu soruya cewağ gelmedı

YANi kısacası internet explorerda açıcaksın gif resimleri :D

Vista'da gördüğüm en büyük saçmalık bu bence.... Rezalet bi durum ya.. .gif uzantılı olduğunu bilmediğim resimleri anlayamıyorum resmen... Aptalca..

ya niye çalışmıyomuş, cevabını buldun mu
tam ödev hazırlıycam gif çalışmıyo. yok boyle bişi hellpp lütfen

ya sen ne kadar zekisin öylE. biz niye düşünemedik internet sayfasında açmayı. şakı mı yapıosun kardeş. çalışmıyo işte gif. öncaden çalışıyodu, madem bilmiyon yorum yapma

cevabı bulduysan bana da yardım et lütfeeeeen

sorun ne yazkki vista'nın yapısından kaynaklanıyor. resim ve faks görüntüleyicisinin gif animate desteği yok.
muhtemel, vista'nın, gerzekler için tasarlanmış güvenlik altyapısına ters düşeceği düşünülerek, animate özelliği çıkarılmış olmalı.

Geri