Vista Donuyor

oguzceng

New member
Reaction score
0
Arkadaslar masaüstü bilgisayarıma Vista kurulurken (3 farklı versıyonu da denedim) bile yada calısır haldeyken sureklı donuyor bi 5 dk sonra ya tekrar geri çözülüyor yada cok daha uzun zaman bekledıgı zaman dayanamayıp reset atıyorum..

Acaba Dvd problemi mi diye notebook bilgisayarımda denedim ama onda gayet stabil calışıyor su an..Tüm driverları da tanıttım hiçbi zaman donma yapmadı..

Donanım:

PEGASUS A945L
CPU PD INTEL 3.4 GHz (945) 2*2 MB 800MHz
MB FOXCONN RC4107 MA-RS2 DDR2 OB256VGA,BOŞ PCIEXPR
1024 Ram (RAM 512 MB DDR2 533 MHZ KINGSTON X 2 ADET )
HD 160 GB SEAGATE 7200.9 8MB SATA2 NCQ-3160811AS
VGA 512 MB HIS ATI X1300 DDR2 PCIE TV/DVI 128 BIT
DVD-RW SAMSUNG 18X BULK SİYAH SH-182D

Yardımcı olan arkadaşlar şimdiden cok cok teşekkürler..

1024 Ram (RAM 512 MB DDR2 533 MHZ KINGSTON X 2 ADET )

remlerimiz aynı kardeş

ben chip dergisinin verdiği testle test etmiştim remler az diyor.2gb rem olması lazım.

ben şuan performansta kullanıyorum 1gb remle ,görselliği açınca dediğin gibi donuyor 5dakika sonra bir iki pencere açınca donuyor.
problemin kesinlikle remde remleri yükseltmen lazım 2gb idaal çok sağlam yapmak istiyosan 3gb rem kullan tabi imkanın varsa ..

Saol hocam sabahtır denemedıgım takla atmadıgım sey kalmadı biosa kadar girdik..
Bide bunu deneyeyım bakalım..
Saolsaın eger olursa dile benden ne dilersen:)

Şimdi denedimde evet sorun hala devam edio..Hatta 512ram olan notebookuma denedim de orda sistem gayet stabil bi halde çalısıyor..

abi ben performansa kullanmazsam çöküyor,,, bunun donanımla bir ilgisi var kesin ya remden ya işlemciden ya ekrankartından.yada anakarttan.

ama ben test yapmıştım rem diyor test premumyum 2gb rem istiyor.

ramdan yapacağını sanmıyorum bende 1gb var gayet güzel çalışıyor ekran kartından olabilir yada ana kartından (ana kartından olduğunu sanıyorum uyumlu olup olmadığına bakmak gerek)

Teşekkürler ilgilenen arkadaslara..Sanırım benımde aklımdan tek anakart geçiyor..

Selamlar ,
Iki Tane Bilgisayarim Var Bir Tanesinin Sistemi Daha Dusuk Ama Vista Problemsiz Calisiyor,asagida Ayrintisini Verdigim Sistemde Olan Bilgisyarimda Ayni Problem Yani Donma Problemi Var .business Edition Var , Ultimate Kurucam Ondan Care Umuyorum . Soruna Yardimci Olan/olmaya Calisan Arkadaslara Simdiden Tesekkurler.
Cpu Pd Intel 3
1024 Ram
Asus P5p800 Anakart
Ati Radeon 1300 / Hd 80gb

Geri