vista da büyük bi sorunum var ltf yardım

teoder21

New member
Reaction score
0
slm akadaşlar benim pc de vista yüklü bilgisayarı ilk açtığım şu yandaki kenar çubuğuna cpu ölçer geliyor ve 5 tane bi türlü kaldıramıyorum araç çubuğunu kaldır diyorum yinede kalkmıyor bide ilk açılışta mouse 2-3 daika boyunca saçmalıyor yani sağ tıklayamıyorum f5 e basıyorum ondan sonra çalışıyor üstelik deepfreze de aktif durumdaydı bilg. sağlamken lütfen yardım

slm akadaşlar benim pc de vista yüklü bilgisayarı ilk açtığım şu yandaki kenar çubuğuna cpu ölçer geliyor ve 5 tane bi türlü kaldıramıyorum araç çubuğunu kaldır diyorum yinede kalkmıyor bide ilk açılışta mouse 2-3 daika boyunca saçmalıyor yani sağ tıklayamıyorum f5 e basıyorum ondan sonra çalışıyor üstelik deepfreze de aktif durumdaydı bilg. sağlamken lütfen yardım
araccubugunu kaldirmak icin 1= BASLAT> arama YERINE >>Windows-Sidebar <<< YANI CUBUK ÜZERINDE SOL YUKARIDA CIKAN :Windows-Sidebar ÖZELLIKLERi SAG TIKLAYIP acilan pencerede windows start PROGRAMi SELKMESI KUTUSU BOS KALACAK ISARETSIZ ve OK DIYECEKSIN .mouse:2= EGER KABLOSUZSA ( FUNK ) SADECE ana kod alicisinin üzerine basili tutup << DAHA SONRADA MOUSE NIN ARKASINDA KI yanip sönen BÖLÜMDE ki connetct dügmesinden yeniden basili tutup IKI SANIYE KADAR KODUN YENILENMESINI ALICIDAN yani ( usb ile biligsayara bagli olan )BIR KAC KEZ ÜSTÜSTTE YANIP SÖNMESIY HALINDE mouse yeniden kodlanmis olacakdir,, KISACASI HAFIZASI YENILENMIS OLUYOR LAKIN halen cözüm bulamadiysan bilgisayari PENCERE ye yakin bir yerden olmak sartiyla :vurolmadi balkona yakin bir yere götür :vur

Geri