Vista Cd'si

kitreli

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar ben elimde olan Windows Vista(yada XP) cd sini bilgisayarıma iso dosyası olarak katdetmek istiyorum. Yani tekrar cd ye açtığım zaman bootable bir cd olsun.

Bu işlemi nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim..

dvd yi takıp nerodan veri seçeneklerinden dvd kopyalamayı seçin. kaynak olarak dvd sürücünüzü hedef kısmınada iso kalıbı seçin. yak seçeneğini tıkladığınızda dvd niz iso kalıbı olarak belirlediğiniz yere kaydedilecektir

ali-ze; ben Nero 7 kullanıyorum kaynak olarak sadece kendi sürücümü görüyor, iso yla ilgi birşey çıkmıyor...

dostum poweriso isimli bir program var.İndir kur dili Türkçe zaten programı çalıştır vistayı sürücüye yerleştir daha sonra programın "cd imajı oluştur" isimli butonuna bas açılan ekranda sürücüyü göster,
iso kalıbı nereye kaydedeceğini göster tamam a yıkla o halleder gerisini.

kardeş alcohol_120% yi yada pover iso sana en uygun program bende her ikiside var ama her zaman ben alcohol_120% kullanıyorum internette araştır alcohol_120& key ile beraber var ve sağlıklı oluyor kalıp yazabilir sidiyi kopyalayıp kalıba çevirip bilgisayara kaydedebilirsin

arkadaşım nero dan dene bence ben nero dan cd ye aldım.

kardeş şimdi normal bi isoburnig proğramını indir dvd tak ve hepsini bi klasüre kopyala ondan sonra isoburnig proğramını ac ondan dosya dan al gel sonra normal klasürü güster yada hepsini isoburnig proğramına yapıştır sonra iso oluştur de tamamdır iso dosyası hazır

nerodan vazgeçme kaynak cd yi koy zaten kaynak cd/dvd RW göstericek hedefte imaj rekorder bukadar ama iso sağlıksız oluyo bence tam kopya yap

amma cevap vermişler

arkadaşım neroyu express i aç imaj dosyası yak yada oluştur seçeneğinden sürücündeki cd yi seç yak de san anereye yakacağını soracak ve dosyanın ismini yazacaksın yalnız nero imajı olarak kayıt etmeki her uygulama aldığın imajı kullana bilsin .iso olarak yazdır.....

iso en iyi ve en çok kullanılan her programın desteklediği bir oygulamadır..​

57bbbd6f8cdeafe6dc617f8969448e3b.gif

08228bdd13925b75e7319dc351cfe24b.gif

bence nerodan vazgeçme ayrıca ben tam kopya yapıyorum.NERO/DVD KOPYALA ............

Geri