Vista bilgisine güvenenler... buraya gelin!!!

djferhat

New member
Reaction score
0
arkadaşlar bilgisayar bilgime çok güveniyorum ben ne yaptıysam olmadı birde size sorayım dedim.
şimdi benim pc de vista ultimate 32 bit işletim sistemi var. ben bunu crackledim hangi crack programını denediysem şu hataları verdi
1) internet explorer da sağ tıklamaya izin vermiyor(hiçbir sitede)
2) adobe photoshop cs3 ü çalıştırmıyor
2) adobe dreamweaver cs3 ü çalıştırmıyor
4) adobe captivate i çalıştırmıyor
5) adobe illustrator ı çalıştırmıyor
6) adobe flash pro yu da çalıştırmıyor

yani çoğu adobe programlarını çalıştırmıyor ve internet explorer hatası veriyor
Bu hataların hepsini ultimate i crackledikten sonra alıyorum. 5-6 tane crack programı denedim vista için ama hepsinde aynı hata
bu arada söyleyim bios vs her şey güncel bilgisyarımda
Arkadaşlar ben bu durum ya da durumlardan nasıl kurtulurum adam gibi bir vista crack programı var mı yardımlarınızı bekliyorum...

Pekı dostum o dedıgın proglar vıstaya uyumlumu yanı vıstada calısan programlarmı?

evet kardeş kendi sitesini gezdim uyumlu diyor benim arkadaş var onunda vista pc si ona oldu benim pc ye olmuyor vista yı crack yapmadan önce oluyor ama crackledikten sonra olmuyor

saydığın butun programlarla vista da sorunsuz kullanıyorum herhangi bi sıkıntı yok bende

katılıyorum. farklı crackler dene.

farklı crack dene ve programı ilk defa açarken internet bağlantısını kes:goz:

dostum arkadaşlar gerekeni söylemiş farklı cracklar dene

yayınlanmıstı uzatmanın mana sı yok bence ... bende sorun yaratmıo.

o programları denemedim ama şuana kadar hiç sorun yaşamadım

Kardeşim öncelikle fazla sıkma canını service pack 1 yükle düzelecektir
yalnız sadece ingilizce dilde çalışıyor vista yakında türkçeside çıkacaktır

al sana kesin çözüm crack benden sana ama önce şu problemli vista dwdini değiştir :D

Ha bide explorer sorunu şu an herkezde var ama explorer 8 betada bazı şeyler düzeltildi umarım dahada ii olacak kısa bir süre sonra ama tavsiyem opera kullan hem hızlı hem sorunsuz ben denedim sorunsuz çalışıyor

Geri