vista!!! büyük sorun

erdem299

New member
Reaction score
0
:vur
ARKADAŞLAR BU VİSTA NE BÜYÜK Bİ PROBLEM YA
olmadık yerden uyarılar çıkıyor, çok istediğin oyunlarda bile sorun verebiliyor, microsoft aklınca görselliğe önem vermiş ama işlemcim kapasitesini vistaya kaptırıyo. işletim sistemlerinin her geçen gün daha hızlı daha güvenli olması gerekir ki zaten günümüzde dörsellik tartışılmasıs önemli...
:mad:
ama vista sağ olsun makinada ne var ne yoksa sömürüyo.....
öyle değilmi????????

sistemin nedir

benim 3 pc de 3 vista yüklü 1 sorun bile görmedim kullanmayı biliceksiniz arkadaşlar

sistem yetersizse zaten vista kullanman hatadır öncellikle.. onun dışında ufak tefek uyumsuzluklar yaşamak olası.. oyunlar da ya da program kullanımlarında.. bazı oyunlar ve prolar hala uyumsuz.. ama onlarında çözümleri bulunoyor.. heleki bana göre 2gbın altında ramin varsa kullanmanı tavsiye etmem.. 1 gb bile yeterli diyen arkadaşlar olacaktır.. ama bence çok yetersiz..

sistem yetersizse zaten vista kullanman hatadır öncellikle.. onun dışında ufak tefek uyumsuzluklar yaşamak olası.. oyunlar da ya da program kullanımlarında.. bazı oyunlar ve prolar hala uyumsuz.. ama onlarında çözümleri bulunoyor.. heleki bana göre 2gbın altında ramin varsa kullanmanı tavsiye etmem.. 1 gb bile yeterli diyen arkadaşlar olacaktır.. ama bence çok yetersiz..

:clap
haklısın makinam yeterli ama sistemimden çalıyor sonuçta neden daha fazla performans olmasın

vistaya bahane yok problem sende yeteri kadar kullanmayı bilsen bu tarz iletilerle başa çıkabilirdin

[başlat çalıştır msconfig başlangıçta UAC yi devre dışı bırak] gereksiz sorular sormıycak artık vista

ayrıca performans için yapacak birşey yok vista minimum 512 mb ram ister ya kaliteli pc al yada pc ne xp kur:goz:

Yav Senin Vista Dediğin Görsellikten İbrat Değildir zaten Görsel Olarak ta pek bişeyyok vista xp ye göre kale gibidir ama kullanmayı çokbilen arkadaşlar o uac ı kapatarak vista kullandıklarını sanıyorlar o sizin gereksiz dediğiniz sorular aktif bir virüs trojen zarar lı yazlım olduğunda sizden habersiz harekete geçmesine izin vermez ve size sorar devammı diye durduk yere sorması sisteminizde bir aktif virüs olmasındandır ama işte kapatıyorlar ilginç xp ye tema çek kullan ozaman :)

Geri