Vista Alana Windows 7 Bedava !!

RuTH

Altın Üye
Reaction score
0
Müthiş iddia: MS, 1 Temmuz'dan sonra Vista yüklü PC alanlara Windows 7'yi bedava verecek!

Microsoft, 1 Temmuz'dan sonra Vista yüklü PC alanlara Windows 7 geliştirmesini ücretsiz veya çok düşük bir ücret karşılığı sunmaya hazırlanıyor. Bu uygulamanın gerçekleşme ihtimalini attıran bir örneğini de anımsayacaksınız. Microsoft daha önce, 26 Ekim 2006 ve 15 Mart 2007 tarihleri arasında Windows XP yüklü PC satın almış olan kullanıcılara, ücretsiz veya çok düşük ücretle Vista'ya geliştirme imkanı sunmuştu. Aynı uygulamanın Vista için de yapılması ihtimali oldukça yüksek görünüyor.

Buradaki tek sorun Windows 7'nin resmi olarak ne zaman yayınlanacağının kesin olmaması. Microsoft şimdilik tarihi "2009'un sonları ve 2010'un başları" gibi geniş bir aralık içerisinde telaffuz ediyor. Uygulamanın benzer Windows sürümleri arasında bir geliştirme olarak uygulanması bekleniyor. Örneğin Vista Home Premium sahibi olanlar sadece Windows 7 Home Premium'a geliştirebilirken, Vista Ultimate işletim sistemi sahipleri Windows 7 Ultimate geliştirmesinden yararlanabilecekler.

KaynaK

iyi diyolarda ben windows 3.1 bedava almıstım 96 yada 95 yılında 95 ücret ödedim office 97 ucret odedım wın 98 ucret odedım visual fox pro ucret odedım vs vs vs su kadarını soylıyım eyer ben 97 yılın da microsoft yerıne acık kaynak kodlu bı sısteme alıstırsaydım kendımı suan aldıgım yazılımların parası faızde dursa ya 1 ev yada 1 guzel araba alabılırdım ! Bunlar tamammen aldatmaca eyer turkiyede linux yazılımları yaygın olsaydı ve linux tabanında program yazıyor olsaydım hem mıllete bır katkım olucaktı hem cebıme neyse haber ıcın tesekurler sımdı yazsam 30 dk oturmam lazım pc basında

Eh hade bakalım inşallah olur bu dediğin, aldığımız pc bir işe yarar. :)))

Geri