Vista açılmıyor. Nasıl Yedek alırım?

Erenna

New member
Reaction score
0
vista hiç açılmıyor arkadaşlar. sebebini bilmiyorum. ama notebooku servise götürmeden önce yedek almak istiyorum. sorun grafik donanımında. o yüzden yedek alıp servise gidicem. ama açılmıyor dediğim gibi. dosta açarak DVD veya usb ye aktarabilir miyim dosyalarımı?

bence bi sistemi geri yüklemeyi dene dostum.. bende de daha önce öyle bi sorun olmustu tam format cekecem derken baktım sistem geri yükleme var onar dedigin zaman.. ordan bi dene derim. servise giden pcden hayr gelmez benim bi kere dilim yandı o konuda.. kendin halletmeye calıs derim.. kolay gelsin..

bence bi sistemi geri yüklemeyi dene dostum.. bende de daha önce öyle bi sorun olmustu tam format cekecem derken baktım sistem geri yükleme var onar dedigin zaman.. ordan bi dene derim. servise giden pcden hayr gelmez benim bi kere dilim yandı o konuda.. kendin halletmeye calıs derim.. kolay gelsin..

adam hiç açılmıyo demiş sen sistem geri yükleme diyosun! nasıl olcak o iş acaba ben anlamadım

bilgisayarın power düğmesine bastıktan sonra sürekli F8 tuşuna bas karşına bir ekran gelecek. oradan güvenli kip (mod) u seç o şekilde açmaya çalış eğer açılırsa ki sorun ekran kartıyla alakalı ise mutlaka açılacaktır. dosyalarını yedekle ve nereye göndereceksen gönder. amma açılmazsa yine F8 e bastığında karşına çıkan menü de en son iyi yapılandırma var onu seç ordan açmayı dene. belki sorun yazılımsaldır. hadi kolay gelsin

ikiside olmazsa bir windows 98 cdsi bul. onun yardımıyla bilgisayarını dos kipinde açabilirsin. ama dos flash diski görürmü bilmem. görürse. dosyaları komutlar yardımıyla taşıyabilirsin arkadaşım ama sen önce şu iki yöntemi dene

adam hiç açılmıyo demiş sen sistem geri yükleme diyosun! nasıl olcak o iş acaba ben anlamadım

bilgisayarın power düğmesine bastıktan sonra sürekli F8 tuşuna bas karşına bir ekran gelecek. oradan güvenli kip (mod) u seç o şekilde açmaya çalış eğer açılırsa ki sorun ekran kartıyla alakalı ise mutlaka açılacaktır. dosyalarını yedekle ve nereye göndereceksen gönder. amma açılmazsa yine F8 e bastığında karşına çıkan menü de en son iyi yapılandırma var onu seç ordan açmayı dene. belki sorun yazılımsaldır. hadi kolay gelsin

ikiside olmazsa bir windows 98 cdsi bul. onun yardımıyla bilgisayarını dos kipinde açabilirsin. ama dos flash diski görürmü bilmem. görürse. dosyaları komutlar yardımıyla taşıyabilirsin arkadaşım ama sen önce şu iki yöntemi dene

Teşekkür ederim xonox
Güvenli kipte açamadık windowsu. çünkü şifre sitedi. kardeşim parmak izi kullandığı için şifresini unutmuş. neyse. açamadık. 98 cd si taktım ve dostan açtım. aldım alacağımı. ardından format attım. sorun çözüldü. donanımsal değilmiş. :D buna sevindim. HP nin servisine işim düşsün istemem :clap

kardes sanırım sen vista kullanmıyorsun!! bende de aynı sey oldu diyorum bende format yoluna girerken orda onar var ordan girdim sistem geri yükleme var ordan yükledim sorunsuz acıldı vista... ben biseyi uyguladım da diyorum degil mi? bilmişliğie gerek yok.. arkadas formatla halletmiş isini ona gerek yoktu.. neyse olmus iste isi. sorun yok o zaman.. vista kullanmıyorsan ki basına arkadasın geldigi sey gelmemiş se ki benim basıma geldi sen bilemzsin sanırım....

arkadaşlar format attım. çözüldü sandım problem fakat çözülmemiş. şuan sürekli ekran gidiyor geliyor. ve nvlddmkm sürücü yazılımı çalışmayı durdurdu, tekrar başarılı bir şekilde kurtarıldı diye mesaj alıyorum.
Şunun Türkçesi yani: Display driver nvlddmkm stopped responding and has successfully recovered.
şunu buldum
http://i.nconspicuo.us/2007/03/28/nvidia-nvlddmkm-vista-driver-fix-here-is-the-solution/

Sizce problemi çözer mi?

(Hala Mavi Ekran Geliyor :( )

ubuntu cd sinden de yapabilirsin ubuntuyla sistemi kurmadan dene seçeneğiyle aç bütün yerel disklerine ulaşabilirsin böylede sanırım

arkadaş cd den çalışan windwosları dene

anlamıyormusun;;; bilmiyor musun?? vista cd'ni tak. pc'yi dvd'den boot et. yüklendiğinde vista yı yüklemek yerine, sol alt köşede bilgisayarımı onar" seceneğinden sistem geri yüklemeyi bul!:durdurun

Geri