vista 1 de internete giriş problemi

of123

New member
Reaction score
0
arkadaşlar bilgisayarıma vista 1 i yükledim ama bir türlü internete giremiyorum lütfen yardım istiyorum.teşekkürler

hatamı veriyo yoksa başka bi sorunmu acaba?

belkide kaçak diye girmiordur!

hata vermiyor.sağ alttaki bağlantıda bağlandı diyor fakat kutucukların içi yeşil yanmıyor ve internet adresini yazdığımda boğlanmıyor.

arkadaşım bildiğim kadarıyla kullandığın beta sürümü olduğu için internete çıkışı imkansız! bunu yapan microsoft
onlar betayı internete bağlanmayacak şekilde ayar vermişler
adam ne diye yeni ürününü internete bağlatıp bi sürü çapulcunun vistanın eksiklerini bulmasını sağlasın yada herkezin vistanın yok orasında açık yok burasında açık var dedikodularını yaydırsın ? doğru değil mi ? bence mantıklı

@thunderbolt4

arkadaşım bilip bilmeden konuşamayalım.

soruyu soran arkadaşa söleyeceğim şey ise bağlantın kablo net ise dns hatasi aliyosundur. dns leri ayarlaman lazım adsl ise modemi usb den bağlarsan giremezsin anakartının vista driver ını bulup ethernetten bağla. kaçak xp nasıl giriyosa vistada öle giriyo. isteyene ss vs koyabilirim.

ilgilenen arkadaslara tesekkur ederim.ethernetin vista driver ini yukledikten sonra sorun kalmadi.explorur da hata veriyo.vistanin yeni surumunu indiriyorum.denedikten sonra fikirlerimi formda paylasirim.hepinizi saygiyla selamliyorum

ben en son versıyonu yukledım ultımate ama aynı sorun bende var nete gııremıyorum kullandıgım modem pıkatel combomax :(

Geri