Vista Şifresi ile Xp Kurabilirmiyim?

faceturk

New member
Reaction score
0
Değerli forumdaşlar elimde orjinal vista ultimate işletim sistemi şifresi var yani satın alınma, fakat ben sistemime sp3 içeren xp yüklemek istiyorum, vista şifresi ile xp yükleyebilirmiyim, sahte şifrelerde xp sp3 kuruluamıyor çünkü, yardımcı olursanız sevinirim
saygılarımla

dostum ne gerek var :D
forumdan arat bul legal xp var ordan key üreterek kullanırsın vista lisansın sende kalsın

Her gun yenı bır Ilgınc ıstekle Karsılasıyoruz .sanırım yuklenmez sistemıne xp yukleyeceksen vista sıfresı olur yada olmaz dıye ugrasma, bak bıraz forumu arastır Bi ton sp3 sifresi bulursun .

Her gun yenı bır Ilgınc ıstekle Karsılasıyoruz .sanırım yuklenmez sistemıne xp yukleyeceksen vista sıfresı olur yada olmaz dıye ugrasma, bak bıraz forumu arastır Bi ton sp3 sifresi bulursun .

Haklısın inan dur bakalım daha nelerle karşılaşacaqiz :D

sayın ulash bana konunun linkini verebilirmisiniz
yardımcı olursanız sevinirim

arkadaşlar neden yardımcı olmak yerine insanları küçük görüyorusnuz, bilmemek mi ayıp öğrenmemek mi

sp3 lü xp cd si bulduktan sonra sp2 li de olur xp olması yeterli legal xp diye arat bunun kullnım şeklinide forumda bulursun bu program aracılığı ile xp legal oluyor güncellemeler falan hepsinden faydalanabilirsin yazılım sahtecilği yıldızınınada yakalanmazsın :D

tşk arkadaşlar yardımlarınız için sağolun

Geri