Virtual boz ile sanal sürücü oluşturma

mucit1453

New member
Reaction score
0
s.a arkadaşlar virtual box programı ile sanal sürücü oluşturup xp kurmaya çalışıyorum. fakat şöyle bir sorunum var virtual bpz kurarlken xp kurmak için bilgisayarda E sürüşücü nü seçtim ama iso dosyasındaki xp den kuruluma başlarken tekrar harddiski bölmemiz istiyor acaba nasıl yapaca zbu işi ? birde şu anki mevcut sistemim win7 bunda xp ye nasıl geçecez acaba ??*

normalde başta belli bir alan belirtiyorsun xp için 30gb ayırıyor program sanırım ama her hangi bir disk bölmüyor tamamen kendi veritabanında birşey tabanında... diye uzantılarda dosyanın içinde bölünmüş dosyalar barındırıyor ve bu şekilde çalışıyor her hangi bir disk bölünmez veya böyle birşey yoktur.. ikinci seçenek normal format nasıl atılıyorsa kuruyorsun bölüme bölmene gerek yok diye düşünüyorum istersen bölersin ama bu tamamen veri tabanında kaydeder belli başlı şekilde.. bu tamamen bir yazılım kurmak gibi aslında yaptığın şey diskine bir zarar vermez kısacası.. :D

usta win7 deki dosylarımı xp ye nasıl alacam nasıl kullanacam ????

hay ben böyle programın anasını avradını hemi ne karın ağrısı bişey arkadaş malamat oldum kaç saatir uğraşıyoerum allah kahretsin ... :( :(

google dan bakmanı tavsiye ederim mutlaka videolu anlatımı vardır o zaman anlayacksın nasıl kurulduğunu hangi işlemlerden geçtiğini ve sisteme format atmıyorsun bu şekilde sadece başka bir yazılımsa nasıl ultraiso veya alchol ile iso dosyası acıyorsun buda aynı o işlemi yapıyor

google dan bakmanı tavsiye ederim mutlaka videolu anlatımı vardır o zaman anlayacksın nasıl kurulduğunu hangi işlemlerden geçtiğini ve sisteme format atmıyorsun bu şekilde sadece başka bir yazılımsa nasıl ultraiso veya alchol ile iso dosyası acıyorsun buda aynı o işlemi yapıyor

baktm usta baktım göğe ın altını üstünegetirdim ama bir türlü yapamdım Allah kahretsin nasıl yapsam bilemedim . ya ben aslında elektronikçiyim bir projemiz var ama devre win7de çalışmıyor xp de denemek istiyoruz ne yapsam acaba bilgisayar orijinal xp mi kursam ???

olabilir yani ama deneseydin keşke uğraşmana deymez formada..

Geri