virüs var

weegs

New member
Reaction score
0
2ynno9g.jpg

bilgiasayarı açtığımda 2 tane virüs uyarısı geldi, "delete" dedim(avira antivir kullanıorm) ama düzelmedi. masaüstü resmini değiştiremiyorum. görev yöneticisine de giremiyodum ama forumdan arayıp buldum hallettim.masaüstündeki resmin kaynağı "ahtn" diye bi html idi. system32nin içindeymiş, sildim onu ama hala düzelmedi..

yardmcı olursanız sevinirim.

not: hackhell de üyeliğim var ama şifre falan çalınmasın diye onu kullanmadım...

ne akılıısın sen öyle

bizim şefrelerimiz neden çalınmıyo

bir seneyi aşkındır burda kimse şifremi çalmadı benim

ne alıngansın sen öyle

bende siteden dolayı değil bilgisyarmda keylogger falan vardır diye başka hesap kullanıom..
yeterince açık olduysa konuya yardımcı olacak bi fikrin varsa paylaş lütfen..

tmm şimdi gelelim sorununa güvenli kipte açmayı biliyonmu pc yi

orda aç sonra dosya adresine git ve sil

daha sonrada kaspersky kur ve tarat bunla bereber spyware doctor kur

daha sorun varsa yaz cevaplamaya çalışalım

hangi dosyanın adresine gidicem??
belki lazım olur diye görüntü özellikeri pencersinide koyim dedim

1z53ifl.jpg

at formatı kurtul ne ugraşıyosun kur avastı yada kasperi de bitti işte

resimde göründüğü gibi değil sen anlayamdın olayı

nerde yüklü bu virüs

antivirüs programın nerde bulmuş bu naleti

system 32 demişsin işte

sen en temizi biraz uzun ama en garanti sen burdan bi kaspersky indir kur pc ne güvenli kipte aç tarattır

bırak gerisini kasper yapsın sende çay kahve felan bişi iç işte

2ynno9g.jpg

bilgiasayarı açtığımda 2 tane virüs uyarısı geldi, "delete" dedim(avira antivir kullanıorm) ama düzelmedi. masaüstü resmini değiştiremiyorum. görev yöneticisine de giremiyodum ama forumdan arayıp buldum hallettim.masaüstündeki resmin kaynağı "ahtn" diye bi html idi. system32nin içindeymiş, sildim onu ama hala düzelmedi..

yardmcı olursanız sevinirim.

not: hackhell de üyeliğim var ama şifre falan çalınmasın diye onu kullanmadım...

garati çözüm>>>http://www.hackhell.com/hut-programlar/556530-g-data-internetsecurity-2009-final-amp-full.html

arkadaşlar saolun aa format attım, yeniden dogmus gibi oldu bilgsyrım. :)

tşk..

imza: weegs

trojen remover programını ve kaspersky ı bilgisayarına kur ve tarama yaptır daha sonra google da ammo virüsü için arama yaptır ve programı indir geçmiş olsun

arkadaşlar sizlerden yardım istiyorum ben yeni başlıyorum bilgisayar işlerine.ben bilgisayarıma format atmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim.şimdiden tşkler

antivirus 7.0 yükle oradaantivirus resmine tıklavirüsyaza yere tıkla karantina mı bi şeyvar ona tıkla virisün üzerine mağusla sağ tuşlatıkla listeden sil de evet de virüs silindi bunu benden başakası bilmiyo başarılar.......s

antivirus 7.0 yükle oradan antivirus resmine tıkla virüs yazan:durdurun yere tıkla karantina mı bi şeyvar ona tıkla virisün üzerine mağusla sağ tuşlatıkla listeden sil de evet de virüs silindi bunu benden başakası bilmiyo başarılar.......:victory:durdurun:vur

önce antivir kullanıyorum dedin gir antivir'in ayarlarına bak bakalım hangi virüsmüş bul ismini googlede arattır biraz bilgi topla sonra bilgisayarında ara eğer çıkarsa yedeğini al sil sonra regedit ayarlarına gir ayarları yedekle sonra regeditte arattır bulamayana kadar arattır sil bilgisayarı kapat aç açılıyorsa sorun yok açılmıyorsa güvenli modda aç yedeklediğin dosyaları geri at kolay gelsin umarım yardımcı olabilmişimdir..

Geri