virüs,turuva atı ve antivirüs programı yazmak için en iyi progralama dili hangisidir?

faceoff1

New member
Reaction score
0
arkadaşlar virüs ve antivürüs programı yazmak için hangi programlama dili daha iyidir c# mi delphi mi vaya başka bir program mı? verceğiniz cevaba göre bu programlama dilini öğrenceğim dilin zor yada kolay olması fark etmez zamanım ve sabrım vardır yardımlarınız için teşekkürler

ustat yeni üye oldum doğru ve hemen öğrenmek için arkadaşlara sorayım dedim kabul edersin ki daha programı belirleyip algoritma öğrenip kodları öğreneceğim ve virüs ve antivürüs yazacağım

en az bi 6 ay sıkı çalışman tabi buda pc den ne kadar anladığınla oarantılı neden virüs yazmak istiyon bide bunu merak ettim vaya anti

ustat bir işim var bu sadece yan meslek diye dusunuyorum niyesine gelince her bilgisayarda bir antivürüs programı var neden virüs deyince ilk önce virüs yazmalıyım ki antivürüs yazarken çalışma sitilini bileyim

Bence antivirus işi yaş.. Neden dersen zaten piyasada bir sürü antivir. Programı var. Virus işinden de vazgeç derim ben. Yazayım derken kendi sisteminden olma :) Hem virus+Antivirus yazabilmen için önce kodlama dillerini öğrenmen lazım. Öğrendikten sonrada Virus/antivir. Yazmana gerek yok. Kendini farklı alanlarda geliştirebilirsin. Mesela küçük işletmelere program yazabilirsin. Ama yinede senin seçimin sen bilirsin.

Mesela küçük işletmelere program yazabilirsin. Ama yinede senin seçimin sen bilirsin

öneri için teşekkurler bu konuda da çalışmlarda bulunabilirim değişik bakış açısına da ihtiyacım var tavsiyene uyacağım

Sen herhengi birprogramlama dili öğren ilerde onuda yazarsın
Tavsiye:C++ ; C# ile başla.....

yaklaşık 12 yıldır pc kullanıcısıyım. iyi derecede bildiğim programlar/yazılımlar; macromedia flash, dreamweawer, autocad, fotoshop, visual basic 6.0, kısmen 3d max ve maya, FPS Creator, ve irili ufaklı nice program.
ama inan dostum hiç virus yapmaya heveslenmedim... sanada tavsiye etmem. çünkü ne zaman bir virüs yazılımı ile karşılaşsam yazan adama lanet edip duruyom :(

Geri