virüs pc yi mahvetti lütfen yardım

pirate_ee

New member
Reaction score
0
virüs görev yöneticimi kilitledi.görev yöneticisini açmak istediğimde görev yöneticisi yöneticiniz tarafından klitlenmiştir yazıyo bilen varsa lütfen yardım etsin.

grup policy ile halledebilirsin

Ya bırakın format atmayı arkadaşlar biraz ugraşınca her türlü virüsü silebilirsiniz bunu için gerekli programlar var siz basitine kaçıyorsunuz bak arkadaşım önce iyice bir tarattır virüs programıyla (tavsiyem nod32 hızlı ve güncel ) virüs programı güncel olmadıgı için bulamamaıştır trojan veya virüsü o yüzden tavsiyem hackhell.com 'dan nod32 sürekli kendini güncelliyen virüs programını indir
sonra açmak için yapacagın iş basıt sırasıyla

( Görev yöneticisini geri getirmek için;
başlat\çalıştır\regedit yapın HKEY_USERS\S-1-5-21-1659004503-1614895754-725345543-1003\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Pol icies\System
DisableTaskMgr değerini (0) yapın ve kapatın görev yöneticisi geri gelecek)

arkadaşım bu ne dersen bilgisayarda yaptıgın işlemler kayıt defterine toplanır burasıda kayıt defterinden göreve yöneticisi aktif hale getirebilecegin bir yerdir. bunu yaptıktan sonra görev yöneticisi açılır ama virüs vb. silinmemiş olabilir o yüzden nod32 kullan bulamassa trojan programlarıyla cözüme ulşabilirsin umarım yardımcı olmuşumdur

"Kaspersky İnternet Security 7" Yukle Dıger Vırus Programlarına Gore Daha Fazla Kasar Ama Kesın Sonuc Verırı , Sonuc Alamazsan Benı Bul :)

Belkı Bir SPyware Falanda Olabılır ...

Spyware Doctor Son Surumu Yukle Guncelle Ve Calıstır Ikısı Bırlıkte Harika Is Gorur ...

( Görev yöneticisini geri getirmek için;
başlat\çalıştır\regedit yapın HKEY_USERS\S-1-5-21-1659004503-1614895754-725345543-1003\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Pol icies\System
DisableTaskMgr değerini (0) yapın ve kapatın görev yöneticisi geri gelecek)
olay bundan ibaret burg arkadaşa benden önce dawranıp cewap werdiği için teşekkür ediyoruum

bildiğim en basit yol
başlattan çalıştır: gpedit.msc>>> kullanıcı yapılandırması>>>yönetim şablonları>>>sistem>>>görev yöneticisi devre kaldır>>> alt+ctrl+del seçenekleri yapılandırılmadı. tıkla

Format at Trojan yediysen Bazı özellikleri sayayım...
Sistem yöneticisini kapat
Antivirüslere yakalanma
Sistemi Geri yüklemesini Engelle
Trojan Programlarını görünme
Baya var özelli,ikleri neyse geçmiş olsun Diyorum ..
Sen yinede antivirüs ve Trojan Programları ile tarat ama profesyonel biri yaptıysa zor işin.....
Kişisel bilgilerinizi önemli bilgilerinizi pc de saklamayın Derim.....
Girilemeyecekte pc Çok azdır.....
Ben bu işlleri Bıraktım iyi bişey değil önceden çok yaptım.
onun için biliyorum..

kardeş boş ver hiç bişe yapamazsın sadece sistem geri yükleme ile kurtara bilirsin pc yi

ya format ya sistem geri yükleme yap

Geri