Virüsü siliyorum yine geliyor

kedemi

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar nod 32 ile tarama yaptım(Win 32/PSW.Online Games.NNU Truva atı) şeklinde uyarı çıkıyor etkisiz hale getirildi deniyor fakat PC'yi her açtığımda aynı uyarı yine geliyorşPanda antivürüslede taradım benzer sonuçlar aldım.Birde PC de bi tuhaflık var çalışırken durupdururken fiefox açılıyor,hesap makinesi ve bilgisayarrım açılıyor bu olay aşağı yukarı yarım saatte ,saatte bir tekrarlanıyor hiç belli olmuyo. Yardımcı olucak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

kardesim ben ond 32'den hicbir zaman verim almis biri degilim, bu yuzden de onermiyorum,

benim tavsiyem, kaspersky veya avast kullanman yonunde olacak,
simdi millette soyle der avast'da antivirus mu? diye, avastin "ilk acilista yerel suruculer taransin mi?" diye bir sorusu vardir bu ozelliginden dolayi avast diyebilirim, boot aninda virusu bulup temizleme guzelligi vardir,

tavsiyem ilk basta avast ile taratip avasti makineneden kaldir daha sonra kaspersky ile yola devam et

kolay gelsin

edit: kardesim bunlarin yani sira bilgisayarini birde antispyware ile taratman pc icin iyi olacaktir,
(or. : spyware doctor, spy emergency)

bahsedilen programlari forumda bulabilirsin

yazanomer kardeş ilginden dolayı teşekkürler dediğini deniycem ancak şunu söyliyim spyware doctor ilede tarattım sonuç aynı

Çalışan bir programı silemezler zaten onun için çaban boşuna.Güvenli kipte dene birde gene olmazsa bu sefer görev yöneticisinden kendin bul ve durdur sonra tarat sil.O da olmazsa defenderden engelle onu öyle sil.

Geri