'Villamı takas etmeye razıyım'

h.yilmaz

New member
Reaction score
0
'Villamı takas etmeye razıyım'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "villa tartışmalarını" değerlendirerek, "Benim villam Başbakan'ın malikanesi ile kıyaslanacaksa, eşitse, ben takas etmeye razıyım. Eğer böyle bir takas gerçekleşirse, ben o malikaneyi Kızılay'a bağışlayacağım" dedi.

Ankara- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, NTV'de Can Dündar'ın sorularını yanıtladı.

Kılıçdaroğlu "villa tartışmalarına" ilişkin olarak şunları söyledi:
"Başbakan'ın evini ziyaret etmek gibi niyetim yok. Ama Başbakan arzu ederse bir TV programında kendisine o konutlar ile ilgili soracağım. Ben gazetelerdeki fotoğrafları görüp, onun üstüne bu ifadeleri seslendirdim. Ben o kadar lüks bir konuta da girmek istemem.
Benim villam Başbakan'ın malikanesi ile kıyaslanacaksa, eşitse, ben takas etmeye razıyım. Eğer böyle bir takas gerçekleşirse, ben o malikaneyi Kızılay'a bağışlayacağım.
Bu ülkede aç olarak ölü bulunan insanlar var. Bu dramların yaşandığı bir yerde Başbakan'ın o kadar lüks bir yerde oturması, etrafını Çin Seddi gibi duvarlarla örmesi doğru mudur?"

"Toplumun yarısı darbeci oldu"

Kılıçdaroğlu, Başbakan Erdoğan'ın "Referandumda hayır diyenler bana göre darbe anayasasını savunduklarına göre darbecidir" ifadesini değerlendiren Kılıçdaroğlu, "Madem ki hayır diyenler darbeci, toplumun yarısı darbeci oldu. Biz 'evet' diyenlere kızıyor muyuz?" değerlendirmesinde bulundu.

kaynak

Başbakanın herşeye olduğu gibi bunada bi "seviyesiz cevabı" vardır.. Alıştık artık.. Bence başbakana şu RTÜK'ün başlattığı şiddet içeriyo ibaresi koymalı yayından önce :durdurun

SSK dan dolandırdığın bilmem kaç milyon dolar villandaysa hala isviçre bankalarında deilde ,
belki takas yapabilir ..

SSK dan dolandırdığın bilmem kaç milyon dolar villandaysa hala isviçre bankalarında deilde ,
belki takas yapabilir ..

eğer dolandırıcılık yapmış herhangi birisi şu anda mecliste duruyorsa, buna göz yumuyorluyorsa bu, dokunulmazlıkları sınırlandırmak istemeyenlerin, devleti, milleti yağmacılara teslim edenlerin sorumluluğundadır. buna sebep olanlar en az yapanlar kadar suçludur.

Gözyumanlar şu anki hükümet deil 1982 anayasasını darbe ile getirenlerdir dostum ..
Yanlış yerde yanlış sorumluları arıyorsun ...
Allah ın izni bu anayasa evet ile geçerse ki geçecek ,
o zaman görecem o gandiyi gundiyi , göz yumanı ...

Bu ne arkadaşlar ya. Bumudur politika . Kabak tadı vermeye başladı cidden. Yok tayyibin villasında altın musluk var, bende yok ;onda düdüklü tencere var, bendeki bakır tencere; hadi villaları değişelim.... vesaire vesaire. Tam bir hayal kırıklığısın Kılıçdaroğlu.

Gözyumanlar şu anki hükümet deil 1982 anayasasını darbe ile getirenlerdir dostum ..
Yanlış yerde yanlış sorumluları arıyorsun ...
Allah ın izni bu anayasa evet ile geçerse ki geçecek ,
o zaman görecem o gandiyi gundiyi , göz yumanı ...

iddia ettiğin bu olay ve diğer milletvekilleriyle ilgili iddiaların bugün soruşturulmasını kenan evren ve arkadaşları mı engelliyor diyorsun yani?

Bu ne arkadaşlar ya. Bumudur politika . Kabak tadı vermeye başladı cidden. Yok tayyibin villasında altın musluk var, bende yok ;onda düdüklü tencere var bende çelik tencere; hadi villaları değişelim.... vesaire vesaire. Tam bir hayal kırıklığısın Kılıçdaroğlu.

düşüncene % 100 katılıyorum siyaset bu olmamalı. ancak bugüne kadarki siyasi gelişmeler gösterdi ki ciddi siyaset halk arasında pirim yapmıyor. bunlar da akp'yi kendi silahıyla vurmaya çalışyor anlayacağın. hani sürekli dinden imandan bahsediyorlar ya. maksat akp'nin kendisiyle nasıl çeliştiğini topluma göstermek

iddia ettiğin bu olay ve diğer milletvekilleriyle ilgili iddiaların bugün soruşturulmasını kenan evren ve arkadaşları mı engelliyor diyorsun yani?

Devlete öyle bir kadrolaşmışlar ki , bütün yargı mercileri susuturulmuş kendi yargıları konmuş , halk iradesi diye bir irade den söz edilmez olmuş .. Tamamen kendi iradeleri yani .. Unutmamak lazımki güçlü bir devlet güçlü bir halkın içinden çıkar ..
Şimdi bu olayların 82 anayasasının bu olaylarla ne alakası var diceksin ...
Adamlar tezgahlarını o kadar mükemmel kurmuşlarki .. Pkk kendi ellerinde , devlette kaos yaratacak büyük çatlaklar açacak yolsuzluklar yaptıkları zaman hemen peşinden bir çatışmadır bir pkk olayıdır sürüveriyorlar .. Devlet 4 köpek tarafından sarılmış kediye dönüyor ... Sence köpek tarafından kovalanan bir kedi fareyi yakalayabilirmi ?
Bırak yakalamayı fareyi görmez bile ....
Bunların oyunu tam bu şekilde dostum ... Devletin etrafını örümcek ağı gibi sarmışlar , yök ellerinde anayasa ellerinde hsyk ellerinde hal böle olunca gangi lerde bulanık suda balık tutuyorlar bilmem anlatabildimmi ...
yakındır o bulanık suda boğulacakları gün Allah ın izni ile

Devlete öyle bir kadrolaşmışlar ki , bütün yargı mercileri susuturulmuş kendi yargıları konmuş , halk iradesi diye bir irade den söz edilmez olmuş .. Tamamen kendi iradeleri yani .. Unutmamak lazımki güçlü bir devlet güçlü bir halkın içinden çıkar ..
Şimdi bu olayların 82 anayasasının bu olaylarla ne alakası var diceksin ...
Adamlar tezgahlarını o kadar mükemmel kurmuşlarki .. Pkk kendi ellerinde , devlette kaos yaratacak büyük çatlaklar açacak yolsuzluklar yaptıkları zaman hemen peşinden bir çatışmadır bir pkk olayıdır sürüveriyorlar .. Devlet 4 köpek tarafından sarılmış kediye dönüyor ... Sence köpek tarafından kovalanan bir kedi fareyi yakalayabilirmi ?
Bırak yakalamayı fareyi görmez bile ....
Bunların oyunu tam bu şekilde dostum ... Devletin etrafını örümcek ağı gibi sarmışlar , yök ellerinde anayasa ellerinde hsyk ellerinde hal böle olunca gangi lerde bulanık suda balık tutuyorlar bilmem anlatabildimmi ...
yakındır o bulanık suda boğulacakları gün Allah ın izni ile

iyi has konuşmuşsun da ilk mesajında bir suçlamada bulunmuştun ben de çözümü söyledim, şimdi de konuyu buraya getirdin. yani o suçlaman temelsiz kaldı.

hepimizin amacı doğruyu, iyiyi bulmak ancak bunu ararken gözümüzün önündekileri görmezden gelirsek veya bir doğruya ulaşmak için yanlışlar yapılmasına göz yumarsak diğerlerinden hiç bir farkımız olmaz. çünkü darbeciler de darbeyi yaparken memleketin hayrına olduğunu düşünmüşlerdir büyük ihtimalle. dolayısıyla bugünkü yapılanların da onlarınkinden hiç bir farkı kalmıyor. ben hem senin o dediklerine hem de bugünkülere karşıyım.

iyi has konuşmuşsun da ilk mesajında bir suçlamada bulunmuştun ben de çözümü söyledim, şimdi de konuyu buraya getirdin. yani o suçlaman temelsiz kaldı.

hepimizin amacı doğruyu, iyiyi bulmak ancak bunu ararken gözümüzün önündekileri görmezden gelirsek veya bir doğruya ulaşmak için yanlışlar yapılmasına göz yumarsak diğerlerinden hiç bir farkımız olmaz. çünkü darbeciler de darbeyi yaparken memleketin hayrına olduğunu düşünmüşlerdir büyük ihtimalle. dolayısıyla bugünkü yapılanların da onlarınkinden hiç bir farkı kalmıyor. ben hem senin o dediklerine hem de bugünkülere karşıyım.

1982 darbesin de hatırlarsanız 150 kişi kurşunlandı ...
Hemde hiçi hiçine ...
O kadar ulemalar hocalar asıldı ...
Bİlmiyorum bu nasıl bir hayırdır ...
Ama şunu kesin söyleyebilirim müslümanların aleyhine bir darbeydi bu !!!!!
Ve bu gün müslümanlar bunun farkında , o yüzden tayyip i yüreklerine basıyorlar ..
Sırf o gözü dönmüşlerin yaptıkları yüzünden bu gün tayyip i omuzladılar ..
Babam anlatır o günleri görmüş , tüp kuyruğuna girerlermiş ve gözleri önünde bilmem kaç tane kadını katletmişler ,...
Hayır anlayışın buysa :D ben sana ve fikirlerine kusura bakma taraf deilim ...

tayyip erdoğan bile 12 eylül'ün asıl mağdurlarının solcular ve mhp'liler olduğunu kabul edip bunlardan oy istedi. başbakanın mağdurların davasına onlardan daha çok "sahip çıkması", onları sözde desteklerken aynı zamanda hırpalaması göz yaşartıcı bir "samimiyet" göstergesi doğrusu.

konu başlığına geri dönecek olursak; temel sorun, memleketin sorunları çözülürken (sözüm ona) belli bir kesimin çok hızlı bir şekilde zenginleşmesi doğal mıdır? bunun kim olduğu, hangi siyasal veya etnik çevre olduğu önemli değil.

yahu kılıçdaroğlu bu akplilerde dışarı çıkacak yüz bırakmadı
halkın tepkilerine anında kulak veren bir insan, koperatif ev olsa bile

diyorum ki şu erdoğanın gemi ile benim sandalı da bir değiştirsek olmaz mı :)

Kılıçdaroğlu kendi tapulu villasını Başbakanın kiracı oturduğu mülkle mi takasa çalışıyor?

Uyanık olduğunu mu zannediyor?

Karşılıklı haklarından vazgeçseler ne olur?

Kılıçdaroğlu kiracı, Başbakan da halk tipi havuzlu villa sahibi olur...

adam kiracı olmaya razı yerse :)

o öyle değil halk tipi görkemli sarayların sarayı helikopter hazır bekleyen villa ???

Tayyip Erdoğan'ın villası, iki oğlu üzerine kayıtlı çıktı. AKP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Erdoğan'ın kiracı olduğunu öne sürmüştü ancak tapu kayıtları Çelik'i yalanladı.
TAYYİP ERDOĞAN'IN VİLLASI

armatürler altın kaplama yanlış olmasın

insan semeri vurmaya görsün

Geri